fredag 9 mars 2012

Aj, det gör ont....

På grund av en viss klåda har jag just nu bara ett enda plåster på mig. Ingen idé att sätta på sig ett till när jag inte ens har någon hud som är hel att sätta den på. Det plåster som är kvar sitter bra och än så länge kliar det inte (märkligt eller hur!).

Min käre doktor ringde igår och vi kom fram till att vi byter helt enkelt ut plåsterna mot Dolcontine depot istället. Tack för det! Kruxet var bara att jag igår inte kunde ta mig till något apotek för att ta ut skiten! Kan säga att jag mår inte direkt bra med bara ett plåster på, det var inte lätt att stiga upp imorse direkt...

Idag ska vi iallafall in till stan så ikväll kan jag ta bort mitt plåster och ta tabletter istället, Halleluja! Vi bestämde att börja med en lite lägre dos, man kan ju inte veta om man får samma dosering genom huden som man får via tabletter. Någon som har erfarenhet av detta? Iallafall så kan jag höja dosen själv utan att ringa doktorn, skönt...

Så snart kanske jag är mig själv igen! Ska bli skönt om huden kunde rätta till sig. Som det är nu så kliar det överallt faktiskt! Smörjer in mig med en kräm med 80% fett men inte ens den gör att skinnet blir bra, det stramar ändå. Sen vill jag inte smörja in för mycket kortison heller, speciellt inte i ansiktet.

Det ska bli skönt om allt lugnar ner sig, jag har inte tid med detta ;-)

4 kommentarer:

Hamrånge slöjdare sa...

Usch vad jobbigt du har nu.
Hoppas tabletterna hjälper.
Kramar

Farmor Agge sa...

Håller tummarna att tabletterna hjälper...:)
Kramiz på dig...♥

Snäckskalsdalen. sa...

Det är urjobbigt och jag tycker det är synd om dig. Du har väl ring apoteket så att medicinen finns hemma! För det tycker jag är konstigt idag, dom har ju ingenting hemma och inte samarbetar dom olika kedjorna heller....När det gäller allergitabletter så tror jag på dom. Själv har jag bara Betapred, men det kanske är samma substans.
Hoppas morgondagen blir den rätta dagen!
Kramar

Rosenvante sa...

Skönt att det ordnar sig så du kan få byta.
Tycker de flesta salvor är ganska kortvariga resultat på. Själv försöker jag använda mig av helosan, den är ju lite antiseptisk också, vilket är bra. Den finns i vanliga affärer, den är inte så dyr och det händer nått när man använder den, bara bra alltså.
kram