lördag 25 februari 2012

Nästan storm...

...är det ute idag, Buddha och jag brukar sätta oss utanför dörren och andas lite frisk luft varenda morgon men idag blev luften verkligen friskare än vanligt! I natt så blåste det så jag trodde mitt sovrum skulle blåsa iväg. Naturligtvis så stannade mitt sovrum i Anneberg fast det kunde ju ha blivit rätt så roligt om jag hade vaknat upp någonannanstans.

Solen skiner iallafall och man kan ana våren. Igår var min ledsagare här och vi var ute och gick en långrunda med hennes hund. Det var så underbart... Jag har inte varit ute på "landet" en endaste gång nu i vinter och jag njöt av varenda sekund kan jag meddela! Snart kan jag susa runt hur jag vill utan att tänka på snövallar...

Tänkte avsluta genom att sätta in en kavalkad av bilder på mina katter. Dessa underbara varelser... Tussan har ju varit så himla rädd och gömt sig när det har kommit folk, häromdagen så gick hon fram till hemtjänstpersonalen! Jag bara gapade av förvåning... Tänk att det går lära gamla "hundar" att sitta...

Här ser ni Tussans "skunksvans".


En så skön bild, här ser man att de små liven är släkt med de stora katterna.


Buddha är numera en snygg man i sina bästa år.

Numera en mycket social tjej som bara blir bättre och bättre, matte är överlycklig!

10 kommentarer:

Sunna sa...

Underbara bilder på kissarna, budda har blivit så himla stor och stillig

Anonym sa...

Vilka sötnosar till kissekatter du har.
Här är mulet och grått och några plusgrader
Ha en skön helg.
Margit(maxelonia)

ime sa...

Åh dom är så fina dina katter!! Jag kommer ihåg min lilla Svea som inte lever längre, chinchillaperser var hon och dom är tyvärr lite skygga, hon gömde sig alltid när vi fick besök, men efter några timmar brukade hon komma gående nerför trappan (hon brukade gömma sig på ovanvåningen) som ingenting och liksom tittade frågande på oss när vi undrade var hon hållit hus? Var precis som om hon tröttnade på att gömma sig trots att gästerna fortfarande var kvar.
Kram

Rosenvante sa...

Skönt att hon börjar känna sig så trygg med anadra också. Min Gullan är lite så där också, även mot oss ibland och så blir det helt tvärtom och hon är sååååååå kelig och dräglar, trampar o håller på så man blir smått tokig på henne. :)
Här har det varit ganska hyfsat idag, blåst lite, solen har tittat fram och jag har bara vilat hela dagen med en gammal film och ovanliga tv-programm. Visst 3 tvättmaskiner har jag kört men det är ju ganska enkelt.
Ha nu en fin kväll

messan sa...

Vad söta dom är dina katter. Jag saknar min vovve så när jag ser dom.
Var rädd om dig i blåsten!
Kramar

Anonym sa...

Dina katter är underbart vackra! Kram från kattälskaren

Snäckskalsdalen. sa...

Men visst är det underbart med riktig uteluft. Jag har hållit mig inne i flera dagar, luftrören, hade babybesök här förra helgen och jag är som en magnet med dom där bacillerna dom har. Så nu längtar jag också ut eftersom det vill krypa ner i lungorna på mig och det är inte bra.
Våren är på gång! Helt klart!
Och dina katter är så fina, så fina!
Kramar

Reidun sa...

Härliga katter. De är lyckan att kunna få pälsterapi. Trevligt att du "är tillbaka".
Kram

reidun

Cecilia sa...

Igår blåste jag nästan av vägen på väg till mamma men idag är det så stilla och fint! Dina katter är för härliga, ser så fina och trygga ut!

Pysselfarmor sa...

Kommer ihåg när Buddha kröp ur selen....tur att det gick bra.
Så söta är de små liven!

Kul att du vill vara med på min utlottning!

Ha det gott!