tisdag 28 februari 2012

Mitt barn blir äldre...

Igår fyllde Emmy hela 12 år... Man kan som förälder inte fatta riktigt, var det så länge sedan man låg där på BB? Jag gjorde en supergod kladdkaka men egentligen skulle den gjorts dagen före för kladdig var bara förnamnet (idag var den så perfekt!)... Emmy var nöjd iallafall och det var huvudsaken!


Buddha är som ett litet barn, jäklar vad han gillar dessa snören! Helst ska man äta upp dom...Många paket blev det och glad var hon!På kvällen låg de två bästa vännerna brevid varandra i fotöljen och mös.

Idag så har barnet varit hemma från skolan, lite feber och orkeslös... Hon hade tid för klippning så jag tänkte att det kan vi väl göra trots sjukdom. Väl där så var frisörens son oxå sjuk med orkeslöshet som huvudsymtom! Emmy berättade att 7 elever hade varit hemma från ena klassen på måndagen. Jösses...


Klippt blev hon och lockad med platt-tång. Så fin, som en hollywoodfru! Jag sa att nu fick hon ju hitta en hollywoodman oxå men det var inte så populärt...Hon hade page innan och var uppklippt i nacken. Nu vill hon ha längre hår och lite uppklippt så det tar väl ett tag innan allt är lika långt...

Sen blir man trött på att bli fotad av mamma, hon tog sonika katten som mur mot fotoblixtarna...7 kommentarer:

stort och smått sa...

Fin hon blev. Härliga lockar!

Rosenvante sa...

Ja jisses så fort åren går, min älsta dotter blev ju 32 nyss så jag vet.
Ni har verkligen fin och mysig stämning mellan er ni två och jag håller helt med dig vi ska ta tillvara på den tiden vi har.
Så fin Emmy blev när hon klippte sig, men jag förstår också att hon surar till på dig när du står där o knäpper kort efter kort. :)
Har ni en bit kladdkaka kvar får ni väl njuta en bit i kväll också.
Du hälsar väl o grattar från mig.

Hamrånge slöjdare sa...

Hon blev ju så fin!! Det är många som är förkylda nu. Man får vara glad så länge man är pigg.
Ha en skön kväll!

Anonym sa...

Va fin hon blev i håret. Hälsa och gratulera henne i efterskott på 12-års dagen.
Ja man undrar verkligen var tiden tar vägen. För mig så är det 35 år i september som jag låg på BB. Äldsta Barnbarnen (tvillingpojkarna) Blir 7 År i början på Maj. Jag märker att jag blir äldre och äldre (Hualigen) inget att göra åt.
Ha en skön dag.
Kram till er båda
Margit(maxelonia)

En häxa på Vift sa...

Oj, stora damen minsann! Grattis till er båda två! Kram

Baronessan sa...

Jag får ofta skäll från yngsta dottern när jag fotar. "Sluta hålla på med den där blixten". Hon är känslig för ljus verkar det för hon blinkar på alla kort där blixt är inblandad. Men jag bryr mig inte. Fotar på ändå :)

Snäckskalsdalen. sa...

Gratulerar i efterskott till Emmy och nästa gång blir hon tonåring....det du!
Och hon är ursöt i håret, ja, hela hon är söt och ser så härligt glad ut!
Agneta kram