lördag 18 februari 2012

Jag är rörd!

Ja faktiskt, här skriver jag ett litet inlägg och får sådana fina kommentarer tillbaka. Blir man inte rörd då så blir nog ens hjärta förvandlat till en stenig staty på Nässjös torg...

Faktum är att efter att jag skrivit det inlägget så kände jag mig så glad och upprymd, det måste ju betyda att jag behöver bloggen, jag behöver ER! Jag är dock lite förvirrad (mer än vanligt eller?) eftersom jag har bytt till det nya "blogger" och då måste jag gå ut på internet med google crome för annars vill det inte alls som jag vill. Jag hoppas dock att hjärncellerna snart hamnar rätt, lite övning så borde det nog ordna sig!

Idag ska vi göra något så roligt som ha en stor födelsedagsfest! Eller en födelsedagssammankomst blir det nog, fest låter så "hyra lokal och dansa järnet" liksom. Eftersom alla i våran familj fyller nu på våren så samlar vi ihop alla födelsedagar och har som en liten julafton. Inte för att jag vill bli firad längre men att träffas allihopa är guld värt. Jag träffar mina föräldrar nästan varje dag men min syster bor i Jönköping och min bror i Borås så dessa två träffar jag faktiskt inte så ofta.

Idag ska vi träffas hos syrran (vi alternerar det hela) och äta smörgåstårta och efteråt blåbärspaj. En dag då man får tänja ut magsäcken med andra ord! Älskar smörgåstårta...

Jag återkommer när jag har smält all mat!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Bloggen ska man ha för att själv må bra. Aldrig som ett prestationskrav. Skönt att du är tillbaka.

Carola sa...

MMmmmm smörgåstårta =) Vi ska på 50 års kalas ikväll å jag hoppas på gott att äta! Ha en bra dag!

Cecilia sa...

Sonen och jag firar sista dagen i stugan så här ska också tänjas i magsäckarna!
Det är trevligt att träffa sin familj, det är människor som känner en från scratch, så att säga!

Shamrock sa...

Ha det så kul

Fru Venus sa...

Underbar variant på födelsedagsfirande!! :-)

Hamrånge slöjdare sa...

Vad härligt med fest! Du förstår väl att vi längtat efter dig! Kram!!

Anonym sa...

Nu hittade jag tillbaka hit. Läste lite snabbt och är glad att du hittat tillbaka sakta men säkert!

Kram
Stina

Rosenvante sa...

Så härligt att få läsa dina ord igen. Jag har ju läst vid Anette så jag visste ju att du var där som vanligt och stickade. Men man saknar ju dig här på bloggen också, det blir liksom väldigt tomt. Tankarna har varit många gånger vid dig och undringarn många, men jag ville inte tjata på dig så jag har avvaktat ett livstecken och nu kom det, åh så härligt.
Grattis i efterskott och hoppas du hade en underbar kväll med mycket gott och skön musik.
Kram