torsdag 16 februari 2012

Hej alla söta, NU ÄR JAG TILLBAKA!!!

Just det, jag är tillbaka, kanske inte i samma "toppform" som jag var i innan men jag ska göra mitt bästa. En anledning till att jag skriver är att jag har fått massor med kommentarer om hur jag mår och även en hel del mejl. Jag känner mig hedrad över att ni snälla människor där ute tänker på mig! En stor kram till er ALLA!

Så hur mår jag då? Njaaa... Jag vet inte riktigt egentligen. Anledningen att jag slutade skriva var bland annat för att sorgen efter Gibson blev så stark. Inte för att jag saknade honom, han var gammal och det var dax för hans vila... Nej, jag saknade min identitet som hundägare. Låter det märkligt? Helt plötsligt var jag ingen... Jag satt här inne och gjorde inget. Innan var jag ute varenda dag, jag pratade med massor med folk och jag mådde bra.

Nu har den värsta sorgen över detta försvunnit. Visst, jag vill jättegärna ha en hund men jag är på det klara med att det inte finns en chans i världen att jag orkar med detta. Sista tiden med Gibson var krävande för mig, jag kände att jag inte riktigt orkade... Hurdan är jag om fem år? Vem vet... Man kan inte lasta över problem (eller hund) på någon annan, katterna klarar jag av och dessa gose-kissar nöjer jag mig med!

Mycket har hänt men tror ni att jag kommer ihåg allt? Svaret är NEJ (naturligtvis, ni trodde väl inget annat eller?)! Iallafall kanske ni märker att de där ORDEN som jag innan saknade, dessa ORD har kommit tillbaka! Jag kommer kanske inte att vara så flitig med skrivandet, vad vet jag men jag ska försöka. Jag tror att jag behöver skriva för att läka min sargade själ (nu överdrev jag lite...).

Jag tänker iallafall börja lite lugnt och inte stressa, jag skriver när jag har lust så att säga. Huvudsaken är ju att jag är tillbaks! Tack alla som har tänkt på mig och skrivit till mig, ni får varsin stjärna på himlen!

16 kommentarer:

Fru Venus sa...

Inte en dag för tidigt!! :-) Välkommen! Tack för dina skojiga mail och hoppas mitt kort kommit fram!? Jag förstår hur du känner, kände samma identitetssaknad när jag skilde mig, jag var inte längre fru till barnens far.... Nu tar vi nya tag, i sakta mak :-) KRAM

Snäckskalsdalen. sa...

YYYYYYYIIIIIPPPPPPIIIIIIIEEEEE!!!!
Och sakta hasar vi oss fram i dimman mot våren!
Kramarna stora som höghusen!

Anta sa...

Äntligen hoppas att du blir bättre och bättre dag för dag utan jäkt. Sköt om dej Kramisar

Hamrånge slöjdare sa...

Välkommen tillbaka! Jag har saknat dig! Jag var faktiskt in på din blogg igår och kollade hur längesen det var du skrev något. Så roligt att du orkar med oss igen. Skriv när du känner för det. Kramar till dig!!

Carola sa...

Hej =) Tänkte på dig en dag å saknade dig=) Sååååå roligt att du är tillbaka! Kram

disa sa...

Vad roligt att du är tillbaka igen!! =)

Cecilia sa...

Åh, så roligt att höra av dig igen!Kram!

Monica sa...

Välkommen tillbaka!
Må väl och ha det gott!
Kram & vink.

Shamrock sa...

Vad kul att du är här igen

bakom berget sa...

Äntligen! Jag har saknat Dig ska Du veta. Nu är ordningen återställd igen :o)
Nu siktar vi på våren och ljuset.
KRAAAAM Åsa.

Helena sa...

Välkommen tillbaka. Grattis på födelsedagen i efterskott. Det är klart att man undrar hur du har det, och jag hoppas att du skriver ibland.

En häxa på Vift sa...

Yay! Välkommen tillbaka!

Anonym sa...

Välkommen tillbakas Renée.
Här är det plusgrader, sol och dagsmeja hos mig idag. Kan du tänka dig att jag har gjort mitt barnbarn Emmas stickade nalle klar. Nu får jag försöka att åstadkomma lite kläder till den. Håller också på med en liten dockfilt till henne.
Ska försöka att göra nallar till hennes tre storabröder också.
Nu önskar jag Dig en skön Dag.
Kram Kram
Margit(maxelonia)

EDS Mamman sa...

tack för att du är tillbaka! kram

ime sa...

VÄLKOMMEN tillbaka!! Blev så glad att du skriver igen, har tittat in då och då men inget var skrivet... men idag när jag tittade in var det flera inlägg och vad GLAD jag blev. Visst är det märkligt? Att man kan sakna någon man aldrig träffat, men det är så roligt att följa andras liv och du skriver så bra och det är roligt att se bilder på dina djur.
Kramkram

Pysselfarmor sa...

Men oooo Gibson!! Jag beklagar...förstår din enorma saknad av din "pälsvän"!