måndag 17 oktober 2011

Jag hade iallafall roligt!

Dagen efter pratar jag om... ALLA som har värk vet precis vad dagen efter är, inte är det att vara bakfull efter en kvälls festande inte... Å nej... Det handlar om att vara full av värk efter en dags roligheter!

Jag bakade ju igår. Uj, vad skoj det var! Emmy och jag hade roligt tillsammans och kakorna blev lyckade, vad kan man mer begära? Jag kan ta en dags huvudvärk from hell bara jag få ha roligt!

Idag skulle jag egentligen ta mig i kragen och ringa några samtal... Igår kändes tanken bra men idag vet jag inte om jag känner för något alls... Sen har jag ett berg av tvätt att ta hand om och det räcker för idag känner jag.... Vi får helt enkelt se vad som händer, orkar jag så orkar jag annars skiter jag i det. Tvätten kommer först!

Sen kan jag berätta att min käre bror kom hem från Kreta idag. Efter en veckas semester fick lille Tissen åka hem till Borås igen. Mor och far är nog rätt glada även om de tycker att Tissen är en väldans go katt. En blomkruka lyckades han riva ner på en vecka, lite svinn får man väl räkna med eller?

7 kommentarer:

stort och smått sa...

Jobbigt med värk :(

oumberligating sa...

Känner väl igen det, roligheterna straffar sig. Lilla frun brukar ibland bli liggandes flera dagar efter att hon bara varit ute och gått en runda på.....cirka 75 meter!
Ha en fin fortsatt Måndag!
Kram ifrån Oumberlige Peter!

Anonym sa...

Dina bakverk ser så goda ut. Jag skulle också vilja baka men det snurrar som bara den i mitt huvud idag.
Hade min Dotter och hennes fyra förskolebarn hemma en stund igår. Det var så himla skoj att de kom. Vi ses alltför sällan.
Ha en skön Måndag
Kram
Margit(maxelonia)

Uffematten sa...

Har nog min "dageneftergörandetföre" imorgon.. Vedkånkat idag. Hade hellre bakat...
Blev riktigt sugen på muffins... Kanske skulle... En annan dag :)!

Kramen på sig!!!

Shamrock sa...

Det gäller att väga för och emot. Ibland kanske det är värt lite värk? Men det är väl skit att du ska behöva dras med det

Snäckskalsdalen. sa...

Fullt ös hos dig! Baket ser gott ut, det är kul när man får såna där ryck, jag kan också få det och då blir hela köket katastrofområde för då vill jag göra allt på en gång.
Katterna är ju för söta!
Agneta kram

En häxa på Vift sa...

japp, lite svinn är bara å räkna med och en blomkruka är ju rätt lindrigt ändå. *S*