måndag 12 september 2011

Award!


Jag har fått en AWARD av finaste Rosenvante!Man ska svara på lite frågor och skicka den vidare till 5 bloggar som har mindre än 100 följare. Här kommer frågorna och naturligtvis oxå svaren:Varför började du blogga?

När jag var mindre skrev jag alltid dagbok. När man blev lite äldre så slutade jag med det jag har nog saknat detta lite. Att jag började blogga var inget jag hade tänkt utan jag liksom bara blev med blogg en dag! Att folk läser min blogg är naturligtvis jättekul och att kunna sprida vidare information är ännu roligare. Mitt syfte med bloggen är ju bland annat att skriva om EDS men oxå om allt som gör livet värt att leva!

Vilka bloggar följer du?

Alla möjliga, mest bloggar som handlar om stickning. Fast allra mest så är jag intresserad utan människan bakom bloggen. Folk som skriver om vardagliga ting alltså. Gillar inte när det bara är om en enda sak, då blir jag ointresserad. Jag följer väldigt många bloggar men jag har ju tid till det oxå!

Vilken favoritfärg har du?

Gillar nog alla färger. Kan säga att dagens mode där allt ska vara vitt kanske inte är min smak riktigt. Jag mår dåligt om jag inte har färg runt omkring mig. Helst vill jag ha orientaliska färger, då mår jag bäst (kan säga att jag försöker ha det så i mitt sovrum)!

Vilka favoritfilmer har du?

Jag är urdålig på att titta på film... De filmer som jag senast såg är de filmer som jag ser ihop med Emmy, barnfilmer alltså... Tittar gärna på tv och då blir det tv4fakta och någon bra dokumentär. Jag är nog en väldigt trist person, haha!

Vilket land drömmer du om att besöka?

Har alltid fascinerats av Kinas mystik så det är nog det landet som kommer etta på min lista. Annars skulle jag gärna åka tillbaka till USA, inte för att det är mystiskt direkt men för att jag verkligen gillade detta land.

Nu ska jag skicka denna AWARDEN vidare till:

Att leva med EDS (eller Anna D som jag kallar henne)

Stina mitt i livet

Frunatmaken´s blog

Disas hantverk

Lejonkvinnan

Är ni avis på att inte DU fick en Award, kom och ta en bara!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Oj tack! Det där ska jag grunna lite på.

Hamrånge slöjdare sa...

Jag har kollat på dom du gav Awarden till. Nu måste jag ju följa dom också. Det finns ju så många olika livsöden, man blir berörd när man läser vilka problem en del har. Ens egna blir små då.
Jag tycker du är värd din Award!!

Rosenvante sa...

Så fick jag lära mig lite till om dig, kul. :)

Shamrock sa...

Kul att få veta lite om dig och grattis till awarden

Fru Venus sa...

Grattis vännen :-) mailar dig lite info. Nattikram

Malla sa...

jamen då fick vi veta mer om dig :) grattis till awarden!

disa sa...

Tack så jätte mycket!! =)

Lejonkvinnan sa...

Jag tackar och bockar och har svarat på frågorna nu :)

Lisbeth sa...

Grattis till utmärkelsen
Var kul att läsa dina svar. Man får som lite kött på benen
Sov gott