fredag 3 juni 2011

Dagen efter loppis...

Loppis-bakfylla kan vara svår... Huvudvärken är nämligen grym att få bukt med! Tack och lov att det finns oxynorm! Jag har nämligen ett fullt schema idag så huvudvärk och annan skit hinner jag inte med!

Först ska jag på akupunktur i Nässjö. Sedan ska jag handla litegranna innan jag far hemmåt. Barnet vill inte följa med mig till stan. Skönt tycker jag, hon är så slemmig nu när allt plötsligt har släppt. Igår hade hon ingen feber och slemmet förjade flöda... Märkligt att det kan sitta så jäkla hårt! Ja, ja... Iallafall så ska vi sen göra oss iordning för en grillkväll efter att jag kommer hem! Hela familjen (utan katterna, Gibson ska med!) ska åka till Flisby och en av mina bästa vänner för en mysig kväll.

Imorgon ska vi ta farväl av mina föräldrar som åker på semester i två veckor! De ska till Kefalonia som ligger i den Grekiska ö-världen. Vore kul om man hade kunnat följa med men året har varit kostsamt så i år blir det inte någon direkt semester tyvärr... Jag hoppas att det ska kunna gå att åka nästa år kanske. Man vet aldrig vad som händer i framtiden...

3 kommentarer:

Ulrika sa...

Det frestar på att stå på loppisar. Det är lättare att gå dit som besökare.
Jag tyckte du fick in bra med pengar, särskilt med billiga priser. Skönt att få lite plats i skåpen också.

Synd bara på huvudvärken, hoppas den ger med sig så du får en trevlig dag!

Monica sa...

Önskar Dig en riktigt skön Helg!
Var rädd om Dig. Kram

Anonym sa...

Man kan trösttänka att Sverige ändå är som vackrast just nu.