söndag 20 mars 2011

Medans mamma ligger på soffan...

...sköter sig ungarna exemplariskt! Städar undan allt efter maten, plockar undan i rummet efteråt... Inga problem alltså! Vad glad en mamma kan bli när man märker att ens unge förstår att mamma inte kan göra allt. Barnet var ju så glad oxå över att hennes kompisar ville komma och fira hennes nya rum! Fast de trodde nog det var ett födelsedagskalas för alla hade med sig paket.... Ja inte gjorde det något!

Jag fick alltdå ligga på soffan och det var behövligt, mina fötter och ben har inte hämtat sig riktigt än efter pulsandet i snön... Nu ska ju Emmy vara hos sin pappa i två långa veckor så jag har ju tid på mig att vila. Eller försöka vila iallafall... För hur lätt är det att vara i stillhet när varenda fönster skriker "PUTSA MIG NU!!!"?

Sen vågar jag knappt titta ut på min balkong. Snön har förstört varenda kruka och alla balkonglådor (orkade inte fixa detta i höstas så jag får väl skylla mig själv antar jag) så de är i flisor typ... Ärligt talat så tror jag att jag tar all skit och kastar ner på grannens altan... Jag säger bara "det var INTE jag!!!" och så är jag av med den skiten!

4 kommentarer:

Caja: sa...

Ska vi slå våra kloka huvud ihop och uppfinna putsningsfria fönster????? Jag lovar vi hade blivit stormrika!!!

bakom berget sa...

Ha ha ha....ja det tycker jag att du ska göra. Det går dom säkert på. Är det bara du som bor ovanför eller??
Ha nu en riktigt bra vecka! Kram på Dig! Åsa.

Marie-Louise sa...

Ja det är nackdelen med våren, fönsterna bara skriker efter putsning :(
Försök vila nu dessa två veckor, fönsterna finns ju kvar... /Kram

Anonym sa...

Jag tror faktiskt att det putsfria fönstret är uppfunnet. Dystert nog verkar hantverkarn som ska sätta in dem gratis till alla som vill ha dröja.