torsdag 8 december 2011

blodet droppar inte mer...

Tack och lov säger jag bara... Jag hade tid igår vid 14:00 och fick komma in direkt för att ta blodvärde. Jag hade inte blodbrist, det låg på 123 men jag brukar ligga på över 140 så lite har det allt dragit ner det hela... Jag skulle till en manlig tysk gynläkare men han var sjuk så istället fick jag en kvinnlig polsk och det gick ju lika bra.

Hon kollade och förklarade att det blödde från 3 små ställen men det rann lite hela tiden. Sen sa hon att jag hade dåligt läkekött... Måste bero på EDS:en, iallafall så kommer allt ont därifrån så vi antar det! Sen skulle de då få stopp på detta och tog en lösning på en stor tamponad och tryckte emot det hela. Sved gjorde det men annars kände jag inget direkt.

Tack vare att de la på detta medel så slutade det blöda direkt. Hon sa att det kan komma lite brunaktiga flytningar efter ett sådant ingrepp men det ska aldrig komma färskt blod, då ska man ringa in! Så nu vet jag detta men jag hoppas att jag slipper åka dit mera. Jag är rätt så trött på att allt strular så nu hoppas jag att livet kunde lugna sig.

När jag kom hem så var det till att steka falukorv och koka mackisar för en stund efter detta så var det dax för våran sticketräff! Vi försöker alltid att träffas en gång i veckan, det är så skoj! Jag är inte riktigt färdig med det jag håller på med nu men ni får se det sen. Kan säga att det är smått och gulligt!

Anette är ju med på dessa träffar så ni som undrar hur hon mår kan jag säga att hon är precis som vanligt! Hon hinner inte skriva på sin blogg för hon stickar baklänges hela tiden! Hon kommer säkert att förklara detta en vacker dag när hon fått fart på stickeriet!

12 kommentarer:

disa sa...

Skönt att de kunde få stopp på blödandet! Och så fina saker du har stickat klart!! =)

Hamrånge slöjdare sa...

Vad skönt att du fick hjälp!!
Hoppas det håller i sig.
Sen fick du lite roligt också med stickträffen!! ;-))

Sunna sa...

hoppas verkligen det rättar till sig och ha en underbar stickträff

Snäckskalsdalen. sa...

Så skönt att höra att man fått stopp på blödningarna, för det ska ju inte vara så och det var bra att du gick till doktorn tycker jag. Hoppas nu du piggnar i, det brukar hjälpa när doktorn verkligen gjort något för att kolla upp en!
Kramar

Gafflan sa...

Halleluja och amen! Vilken tur att du fick hjälp.
Kram

Anonym sa...

Hoppas att det verkligen gav sig nu så att du får vara lite ok.

Rosenvante sa...

Tänk vad en tampong kan göra.
Hoppas det håller nu så du slipper mera elände och kan få vara pigg och se framemot julen i lugn och ro.
Kram

Uffematten sa...

Skönt att det gick att få stopp på blödandet!!!

Var nu rädd om dig och hoppas att stickträffen blir riktigt lyckad :))!!

Kram!!

Fru Venus sa...

Vad bra! Man ska ALLTID ringa doktorn om det kommer "färskt" blod, ok? KRAM x 100000

Pia sa...

Huu, då, vad du har fått gå igenom - igen!
Tack och kov att de fick stopp på det, och hoppas besvären håller sig borta!

Önskar dig en riktigt trevlig tredje Advent!!!
Kraam!
-Pia-

Anta sa...

Skönt att du fått hjälp med blödandet. jösses vad många snygga stickningar du gjort. gillar verkligen dina luvikavantar så snygga. Ha det så härligt på stickträffen och hälsa annette. Kram

bakom berget sa...

Jag önskar dig en fin helg! Sticka lugnt!
Kram Åsa.