fredag 28 oktober 2011

Jäkla termometer...

Skulle kolla febern imorse. Har en örontermometer, den är suverän! Själv var jag feberfri men Emmy hade lite feber fortfarande. Emmy skulle ta i det andra örat för att dubbelkolla och då slog termometern om till farenheit! Vad fasen hände??? Nu kan jag inte få den jäkla termometern att visa celsius...

Nu måste jag hitta bruksanvisningen... Finns det kanske fler som vet precis var ni har dessa bruksanvisningar? Jag har "alla" på ett ställe och ändå så finns de inte? Märkligt eller hur?

5 kommentarer:

Rut-Knut-Tjut sa...

Vi har en örontermometer, Braun, som alla säger ska vara så himla bra. Jag tror vi fått ett måndagsexemplar på vår, vi måste ta typ minst 4 ggr för att vara säker, sen visar den bara rätt i ena örat på alla barnen. Märkligt va?

Krya på er!

Snäckskalsdalen. sa...

Och när jag skulle ta tempen en gång hade jag 35 gr varpå jag konstaterade att jag nog var hädangången, tog på nytt, 35 grader och så höll det på. Till slut fick jag en mer kunnig person att kolla och då var jag normal, jag hade stoppar den för långt in i örat fick jag reda på....
Hoppas du hittar dina grader annars kanske du kan googla.
Agnetakram

Hamrånge slöjdare sa...

Jag har hört att örontermometrar inte är tillförlitliga, men jag har aldrig haft någon så jag vet inte. Det här med beskrivningar är svårt. Jag har en låda där jag lägger dom, men det är inte säkert dom ligger där när dom behövs!!

En häxa på Vift sa...

googla. Brukar funka. Skriv in tillverkare-modell-manual... det brukar finnas manualer på internet också serru. Nätet är rätt fantastiskt. :)

Uffematten sa...

Bruksanvisningar är bra... När man hittar dom...