torsdag 6 oktober 2011

Dax för frågestund!

Eftersom jag ibland får mejl där det frågas en del om EDS så tänkte jag att jag kunde ju ha en frågestund här på bloggen! Det får frågas om vad som helst, det behöver alltså inte handla om EDS. Kanske undrar du hurdana trosor jag har, vem vet?
Så fråga på för glatta livet! Imorgon kommer svaren (om det nu är någon som undrar något)...

Vill oxå passa på att tacka för alla grattis-hälsningar till Buddha, jag läste upp dom högt för honom!

5 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Jag missade Buddha där - gratulera honom idag, snälla! Är det redan 1 år sedan, vart tog det året vägen.....ujujuj...

Tjärtvålen blev jag intresserad av, jag har också en massa konstiga hudproblem och speciellt vid bröst, hals och nacke. Var hittar jag en sådan.

Jo, EDS, vet man om det är en stressrelaterad sjukdom eller inte? Och bindväv, vad gör den eller vad är det den inte gör när man har EDS? För mit låter det som något som gör ont, men jag har ju förstått att du har svårt att gå längre sträckor, sätter det sig i lederna också?

Kul, nej, inte kul, fel ord, men väldigt generöst att du har frågestund!

Agneta kramar

messan sa...

Vad spännande med frågestund. Hmmm då ska vi se vad vi har för fråga... Vilka symtom har du av din sjukdom? Hur länge har du haft den?

Hoppas du mår bra annars:)!
Kramar

Helena sa...

Här där vi bor i Norge finns ett ställe, Frambu, för sällsynta/ovanliga sjukdomar. Dit kan patienter och anhöriga komma och mötas, och lära mera om sjukdommen. Finns något sånt i Sverige, eller i närheten där du bor? Âr din sjukdom ovanlig? Finns det några "träningsspecialister" speciellt för sjukdommen?

Lisbeth sa...

Jag har en fråga: Du har ju skrivit så bra information om sjukdomen. När debuterade den för dig? Hur stor risk är det att din dotter får den?
Har ju själv 2 kroniska sjukdomar som är ärftliga. mina tankar går lite då och då till mina barn. Min dotter har jag redan "smittat" med en av dom. Vad vet du om din?
Ha en fin kväll och jag ska inte fråga om färgen på trosorna

Lejonkvinnan sa...

Kul med frågor, tyvärr vet jag ju lite mer om EDS än jag skulle vilja men:

När fick du din diagnos?

När fick du din rullstol?

Dina "problem" (ja du fattar) kom de smygande eller eskalerade det fort?

Din dotter har väl också diagnosen har jag för mig, när fick hon den och var det några problem med att få den? (min ene son fick diagnosen HMS förra veckan)

Och så en fråga om Buddha eller snarare om rasen. Jag har aldrig haft en raskatt och antar att de är "lite dyrare i drift" än vanliga bondkatter ;) Vad är kostnaden för en sådan? (vill ju ha en du vet)

Kram kram