måndag 19 september 2011

Ny ska jag se bättre!

Jag har inte bytt glasögon på säkert 4 år... Om jag ser bra? Nja... Nu är det ju så att jag är bland annat närsynt. Dock så händer det med åldern att detta blir bättre eftersom man börjar se dåligt åt andra hållet. Alltså håller jag på att bli gammal! Illa, riktigt illa...

En välkänd glasögonkedja hade nu ett så jäkla lågt pris för ett par kompletta glasögon så jag kände mig tvingad att beställa tid. Var inne i affären idag och hittade direklt ett par glasögon som passade som handen i handsken (eller glasögon på näsan?). På onsdag ska synen kollas och samma dag ska jag röntga min halskotpelare. Lika bra att slå flera flugor i en smäll eller hur!

Annars är allt som vanligt. Jag börjar vänja mig på något sätt vid mitt nya liv, mitt liv utan att behöva gå ut, mitt trista liv... Jag hoppas att vädret kunde bli en aningens bättre så jag kunde göra mig själv glad genom att ta en tur i skogen. Jag behöver känna doften av mossa...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till med synen och halskotan då!

/Tantaluran

Camilla sa...

Jag gick minsann också till optikern i den här välkända kedjan med bästa rabatten. Fick lånat hem tre olika par brillor och ska på synundersökning på torsdag. Jag har kommit till det stadiet så det nog blir aktuellt med progressiva. *stora sucken* Jag är så rädd att jag inte ska reda ut det, för det kan visst vara redigt besvärligt att vänja sig vid sådana. Håll tummarna för att både du och jag hittar ett par snygga brills och att jag reder ut de där progressiva glasen.
Ha det gott

Hamrånge slöjdare sa...

Du kanske känner dig piggare när du får nya glasögon. Hoppas det!
När jag bytte i somras blev jag ju så besviken när jag fick dom, tyckte inte alls att jag passade i dom. Så jag köpte ett par till som jag använder mest. Knäppt va?

Shamrock sa...

Själv har jag fått åldersglasögon. Jag har jätteproblem att hitta bågar som jag gillar

Madeleineslife sa...

Känner igen det där med glasögon.. Använde inte mina gamla på flera år, för att jag tyckte de inte dom gjorde någon skillnad. Nu har jag ordnat nya, fick 2 par. Ett par som jag har till vardags & dom andra när jag läser.. Nu ser jag mycket bättre med dessa :) Så skönt! ;)

Förstår att det måste bli jättetomt! Att ens rutiner försvinner & den jobbiga tystnaden...
Tycker du är stark som delar med dej av vad du tänker & känner.
Styrkekramar till dej...

Anta sa...

Här är en till med samma problem fast jag har kommit dit att jag måste byta 1 gång om året plånboken gråter varje gång men jag får ju bättre och bättre syn i alla fall på läsdelen jag har fått progresiva glas det har funkat super för mej.
Starkt av dej att dela med av din sorg, skickar jätte många styrkekramar. Jag kommer nog neråt vecka 44 Höstlovet.