torsdag 22 september 2011

Ännu en ny (trist) morgon...

Just nu känns det som om dagarna bara rullar på utan att jag hinner bromsa ner farten lite och känna hur dagarna känns... Allt går i ett liksom. Det kanske känns så för att jag blir helt slut om jag gör något. Då måste jag ju vila och flera timmar går åt utan att jag gör ett skit...

Ibland blir man bara så himla trött på allt... Innan var jag iallafall ute en sväng och gick varje dag, nu behöver jag ju inte gå ut och jag gör det inte heller. Idag ska jag försöka gå till affären, jag måste "träna" lite. Jag drar ihop ryggen med en korsett och tar på mig stödkragen och sedan går jag... Utan korsett så sjunker hela ryggraden ihop, har ingen styrsel alls kvar... Efter den senaste smällen (diskbråck eller vad det nu är) så tappade jag det lilla jag hade så det är bra om jag rör lite på mig varje dag så jag inte tappar precis allt.


Så här lealös är jag i min kropp för tillfället, Buddha beskriver precis hur jag känner mig :-)

7 kommentarer:

Hamrånge slöjdare sa...

Ibland vill man inte göra nåt, fast man vet att man måste.
Det brukar kännas bättre om man går ut och träffar någon att prata med.
Hoppas du kommer igång och får lite energi!
Kram

Lisbeth sa...

Det var inget roligt för dig. Men har man krämpor och ont så hör det ju till att vila. I alla fall för mig. Jag försöker intala mig att det är inte "att göra ingenting" utan en del av mitt liv som får mig att vara aktiv de andra timmarna. Skittråkigt ja vet men....Hoppas du faår ett svar som kan hjälpa dig att gå vidare i smärtorna. Det värsta straffet är att inte förstå varför det är som det är.
Massa kramar till dig

Fru Venus sa...

Vännen, du måste gå ut och gå med din "låtsashund" en stund varje dag så att du får frisk luft och rör lite på dig. Tänker på dig, kram!

Shamrock sa...

Likadant här - det är fullt upp hela tiden

Melinda sa...

Åh, lille Buddis!!!! SÅÅÅÅÅ Söt!!

Anette sa...

Du har ju världens gulligaste Buddha-mage att gosa med. Avundsjuk!!

Malla sa...

jo, fullt upp!
hoppas att du får en finhelg och att du känner för att få lite friskluft!
kramen