onsdag 17 augusti 2011

Idag är det inte min dag...

Huvudvärk hela långa dagen... Som om inte detta räckte så gjorde jag så jag fick extraarbete i morse, släpphänt som jag är så tappade jag en hel mugg med yougurt på Tussan när hon satt och åt. Katten for iväg som ett skott, hon undrade naturligtvis vad det var som hände!!! Sedan konstaterade jag att katten blev alldeles kletig så det blev bad av liten kisse... Kan säga att hon var rätt snäll mot vad jag trodde, fast fick hon välja så hade hon nog hellre varit skitig...

8 kommentarer:

Helena sa...

Oj, då blir dagen idag bättre! Stackars Tussan, måste vara svårt att få bort all ur pälsen, det är ju så klibbigt. Dimma idag.

caja sa...

*suckar* ......länge...

kryakramar/caja

Cecilia sa...

Visst är det typiskt, en olycka kommer sällen ensam som man säger!
Hoppas huvudvärken är borta nu!

ime sa...

Hej
Hoppas du mår bättre idag.
Jag har lite problem med blogger-sidan, funkar allt som det ska för dej? Jag kan bara spara, inte publicera blogginlägg.
Kram

Anonym sa...

Ja det där med att vara släpphänt känner jag igen. Det är inte roligt alls. Nu är det längesedan som jag tappade något. Men rätt vad det är så händer det.
Här har vi regnväder idag.
Har fått nya grannar i lägenheten ovanpå oss. Dem håller på att totalrenovera hela lägenheten. Dem betongborrar och spikar och river ner väggar. Slutar de inte snart så får jag flytta tlls de är klara. Det är inte klokt vilket ljud det blir.
Tussan undrade nog vad det var som hände. Men katter brukar vara rätt så tåliga.
Kram
Margit(maxelonia)

Snäckskalsdalen. sa...

Stackars lilla pissen, först bada i youghurt och sen på riktigt.....
Hoppas huvudvärken gett med sig.
Kram

Sunna sa...

det brukar inte vara lätt att bada en katt, accepterade hon det? Grattis till din kantarellfynd

Marie-Louise sa...

Typiskt, har man inte jobb så skaffar man sig :( att det alltid blir så. Hoppas huvudvärken har försvunnit och att du nu känner dig piggare. Kram