tisdag 5 juli 2011

Imorgon är en ny dag...

Jag är lite deppig... Ungefär lika grå inombords som himlen var innan. Varför? Vet inte... Eller gör jag? Kanske... Jag är trött, trött på att vara trött, trött på att vara full av värk varenda jäkla minut av livet och trött på att livet inte blev mer än såhär...

Jag antar att man ibland måste vara grå, sorgsen och deppig, hur vet man annars när livet är bra och roligt? Iallafall så uppskattar man det roliga mycket mer om man vet hur det är att ha INTE roligt... Livet går ju upp och ner så detta var väl väntat men jag har inte lust att vara deppis, det är sommar och jag vill ha kul! Faktum är att den där akupunkturen har gjort att flera saker har börjat bubbla under ytan, jag började känna av mina "nerver" när jag började med detta.

När jag mår så här så vill jag inte prata med folk, så har det alltid varit. Om nu någon har kännt sig bortglömd så vet ni nu varför... Vad gör ni för att själen ska få ro? Alla har ju olika trix så det vore kul om ni ville skriva ner era "huskurer" mot deppighet.

Imorgon är det dock en ny dag och jag ska (tillsammans med hela min familj) åka och hälsa på min bror i Borås! Det ska bli kul, innan vi ska hälsa på broder så blir det en tur till Knalle-land, naturligtvis är min ekonomi lika deppig som jag själv men titta går ju... Min bror är en glad och sprallig "liten" kille på 41 år, jag tror aldrig han blir vuxen i sinnet! Sedan ska vi naturligtvis inte glömma bort brorsans katt som heter Tissen, han är lite hjärnskadad på något sätt (tror vi) för han kan inte använda frambenen så bra. Han hoppar upp i en soffa som en känguru hoppar!

Detta ska kanske få mitt sinne att bli lite mera lättsamt hoppas jag. tyvärr kan man ju inte trolla och uppåt-piller äter jag redan så det är bara vänta och se antar jag... Tack för att ni därute står ut med mig, KRAM till er ALLA!

8 kommentarer:

Melinda sa...

Klart att akupunkturen framkallar lite knasiga känslor.. Den rör nog både om i både kropp och sinne! Men förhoppningsvis kanske du blir av med värken! Stor kram från lillasyster

ime sa...

Man måste liksom stå ut med dom dagarna när inte allt är på topp. Men man ska nog vara extra snäll mot sej själv då, kanske unna sej nåt extra gott att äta eller fika på, njuta av sina barn eller djur ännu mer. Jag vet hur det känns.
Kram

Cecilia sa...

Jag har haft tur i livet på många sätt (fast lite tungt ändå de sista åren...)Har mycket att glädja mig åt och ÄNDÅ kryper tungsinnet på ibland. Med åren har jag lärt mig att för mig funkar det bäst att säga "Tjänare gamla tungsinne..." och känna igenom och låta det vara och rätt som det är drar det iväg igen.
Inte mycket till huskur, precis. Passivt motstånd, kallar jag det. :-)

Hoppas det ljusnar lite snart! Kram!

Monica sa...

Hej Reneé! Låter som du har det jobbigt, extra jobbigt just nu,,känner med dig. Vet inte vad jag ska säga, ord känns ibland överflödiga, men jag hoppas du snart ser livet från den ljusa sidan igen, tänk på allt positivt som du ändå har i DITT liv....jag hoppas "lilla" Buddha som ju inte är sååå liten längre sprider glädje och kärlek runt sin personlighet, han älskar dig för den du är, han ser inte din "skröpliga" kropp, deppiga själ, han ser en matte som Älskar just HAN!!!! Sköt om dig vännen, tänker på dig!Skulle vara kul att när du känner att du orkar få hälsa på dig och de dina! Har snart semester!
Kraaaam Monica

Rosenvante sa...

Usch! Sådana dagar är inte roliga alls. Man vill bara dra täcker över huvudet och slippa vara då. Men de går ju över och så har man bra dagar och glömmer tills man är där igen. Hoppas du får en bättre dag i morgon och kan njuta utflykt och sällskapet.
För mig får du vara precis som du är och behöver inte göra dig till.
Kram

Anna D sa...

Jag kan bara gå till mej själv. Jag tillåter mej själv att må dåligt ibland, och gör det utan att känna att jag på något sätt sviker andra under tiden. För vi måste få må dåligt. :)
Sedan har jag äntligen kommit fram till en acceptans runt min sjukdom. Det är som det är och jag m åste försöka göra det bästa av det. Fast det är himla svårt ibland!!
Hoppas du hittar en väg du också, så du snart mår bättre igen, i själen. Och jag tror också att akupunkturen gör att du mår sämre nu, det brukar ju ta fram en massa känslor. :)
Kramar!!!

Snäckskalsdalen. sa...

Ack ja, livet går ju upp och ner och så här på sommaren när alla är så himla aktiva och gör så många saker hela tiden kan jag också få såna där tankedippar.

Jag tror det är naturligt och med god vilja kommer man upp ur dom, det gör man.

Själv brukar jag tillåta mig att vara lite nere då och framför allt göra så som jag själv vill, bara flyta med ett slag och sen så brukar det vända.

Resan till din bror kommer nog att göra susen, tror jag.

Hoppas du snart blir glad igen! Tänk på Emmy och dina djur så ska du se att du blir lättare till sinnes, dom gör att man skrattar fastän man kanske inte riktigt vill!

Agneta kramar

Anonym sa...

Jag vet alltför väl om den känslan o känner med dig .Stångar mig blodig på systemet till att få rätt till hjälp pga eds:en o ibland när man har en dålig dag så måste den få vara grå o deppig .Morgondagen kanske börjar med en sol i hjärtat .Både här och hos dig kram