måndag 23 maj 2011

Vad det är mysigt med djur...

Klockan är halv tolv och jag sitter här och har fastnat framför datorn... Inte ovanligt men idag har jag den gamle lille bärbara och den är inte direkt snabb... Man får vänta och vänta...

Brevid mig i sängen på vänster sida ligger två katter och sover. Buddha ger ifrån sig lite ljud ibland, ljud som betyder "snälla-kan-du-klia-mig-lite". Tussan ligger lite längre ner. Hon sover men så fort någon rör sig eller snarkar till så är hon klarvaken. Hon är familjens väktare!

Gibson ligger till höger om mig i sin biabädd. Snarkar gör han och ibland drömmer han nog att han springer på ängen med en tjej vid sin sida... Hans ben börjar först rycka lite och sedan är det fullt "spring" på det hela! Efter ett tag så börjar han även skälla och morra i sömnen... Då låter han lite som en data-hund...

Jag ligger här i min ensamhet utan att vara ensam det minsta...

4 kommentarer:

Anna D sa...

Ja de där djuren... :)
Jag vet inte var jag skulle vara idag utan mina hundar! Jag har varit hemma och sjuk i 13 år nu, den första hunden kom till oss för tio år sen snart. De gör att man aldrig känner sej ensam!!!

Ha en fin ny vecka. :)

//Anna

Tantaluran sa...

Härligt med djur! Ha en bra dag!

Monica sa...

Tjingeling, vad skööööönt att ha tre gosiga djur omkring sig sängen! Njuuuut och önskar Dig en bra Dag. Kram från mig.

Madeleineslife sa...

Slås ofta av det hur viktiga mina djur är för mitt välmående. Om jag inte hade dom skulle jag var mycket ensam, då jag inte har barn eller sambo. Så dom är mitt allt!