måndag 30 maj 2011

Cellerna har visst förändrat sig...

Ingen bra start på dagen här inte... Fick ett brev från sjukhuset där det stod att jag hade cellförändringar... Jag orkar inte...

Så nu undrar jag om det finns någon där ute som har haft detta och kan lugna mig med en kommentar? Jag tänker säga till att jag vill bli sövd när de ska ta det större provet, några sprutor upp i det heligaste vill jag INTE ha! Ska dit i slutet av juni så jag hinner nog glömma allt innan dess tror jag...

Barnet är hemma idag, ont i halsen och lite feber. Det blir alltså ännu en lugn dag i soffan...

13 kommentarer:

Carola sa...

Hej! Inte säkert du behöver göra nåt fast du har cellförändringar! De kan försvinna själv, har jag för mig! Men håller tummarna för att allt ska ordna sig! Kram Carola

Selma sa...

Är det inte så att de allra flesta har godartade förändringar eller att något som sett skumt ut visar sig inte vara det när man kollar noggrannare? Jag förstår om du är orolig men vi ska hoppas och tro att nästa koll blåser faran över. Bättre en koll för mycket än en för lite.

Gafflan sa...

Tror kanske dom bara tar om provet. Kan bli fel ibland tydligen. För dom kvinnor jag känner så har det bara varit omtag av prov där det sedan visat sig att det inte är något. Håller tummarna för det.
Stor Kram o krya på barnet.

Snäckskalsdalen. sa...

Har två i närheten som haft det och det har varit mycket harmlöst, så det hoppas jag verkligen att det är för dig också. Men man oroar sig ju alltid för sådana besked ändå. Jag håller tummarna för att det är så för dig också.
Nu får lilla Emmy ta och krya på sig. Här är det bättre med förkylningen, men matt blir man nuförtiden.
Ha det så bra, kramar
Agneta

bakom berget sa...

Va jobbigt för dig att du känner dig orolig inför proverna. Man brukar ju nästan alltid oroa sig helt i onödan. Jag har inte råkat ut för just det där, men jag vet andra som har gjort det och det har gått bra. Du ska se att du inte alls behöver oroa dig.
Jag håller alla tummar och tår jag kan hitta.
Stor kram till DIG! Åsa.

ime sa...

Det behöver absolut inte vara nåt, nästa prov kan vara helt ok.
Kram

Lejonkvinnan sa...

Jag har haft cellförändringar och vid andra besöket så tog de nya prov och penslade på något om jag inte minns fel. Det var 10 år sedan nu.

Svaret på andra provet var bra och sedan fick jag gå på lite tätare kontroller ett tag.

Satt just och funderade på när det var dags igen, för idag har jag varit på mammografi.

Så kanske de bara tar ett nytt prov eller så? Det kan ju vara missvisande, det första.

Lycka till!
Kram

tankar från mitt fönster sa...

Hej vännen,
Dåligt att inte ge dig mer information hos läkaren. jag har haft cellförändringar, var då ca 44 år. Det gjordes en "konisering" - man brände bort en pytteliten del av livmodertappen. Det är en liten operation och görs under narkos. Jag förmodar att det är sådana cellförändringar som har visat sig vid en provtagning vid en kontroll. Efter det har jag inte haft förändringar. Jag tycker det är jättebra att de kan upptäcka det tidigt innan det blir något allvarligt, vilket cellförändringar inte är.
Ha en skön dag.
kram

Pinglan sa...

Men oj.. Det lät tråkigt gumsan! Men det behöver ju inte betyda något alls.. En kompis till mig har haft det och tog bort en liten bit. Sen var det inget mer.. Kommer att ordna sig! Kram

Livet på landet sa...

Hej
I bloggen "en ny dag en ny tanke" kan du läsa om en tjej som genomlidit både leukemi och lungtransplantation. Hon fick besked om cellförändringar och jag tror det är i morgon det skulle åtgärdas. Hon är positiv och kanske kan ge dig lite hopp att läsa om att det går fint.
Lycka till
Kram
Helena

Uffematten sa...

Vet inte mycket om cellförändringar, men skickar massor av kramar och hoppas att det är falskt alarm!!!!
Tänker på dig!!

Shamrock sa...

Jag tror inte att du behöver sövas, be om något lugnande istället. Mindre risk, men lika borta. Håller tummarna att det inte är något allvarligt

Anonym sa...

Hej Renée! Jag tänker på Dig och hoppas på att det bara är något oskyldigt eller att provet visat fel vilket det kan göras ibland.
Kram Kram på Dig
Margit(maxelonia)