lördag 26 mars 2011

Jag har arbetat...

Nu snackar vi grovarbete! jag som skulle ta det lugnt eller hur var det nu jag skrev innan? Var ute en sväng med hunden då han rullade sig ute. Han brukar göra det och han rullar sig tack och lov aldrig i bajs! Denne gång var blev hela ryggen på honom full emd torkat gräs vilket inte var bättre kanske... Kul att få in en hö-bal...

Tog tjuren vid hornen eller rättare sagt; tog Gibson in i badrummet och började duscha honom. Oj, vad bra det gick... Glömde stänga dörren så han stack ifrån mig två gånger, första gången skakade han sig ute i hallen då pälsen var full med 30 liter vatten... Inte så konstigt att Buddha sprang därifrån! Först få vatten på sig och sen höra en alldeles vansinnig matte vråla!

Jag lyckades iallafall få hunden ren men hela badrummet blev dyngsurt och det förvånar mig inte om skåpet jag har ruttnar av allt vatten som råkade hamna under... Efteråt blev det lite föning och borstning och nu är han som en ny hund! Trötta blev vi efteråt både Gibson och jag så vi somnade en sväng båda två. Även om det är jobbigt så är jag så glad att det är gjort...

Ni glömmer väl inte att dra fram klockorna ikväll? Nu jäklar går det mot bättre tider!

2 kommentarer:

bakom berget sa...

Det bästa som finns är en nybadad hund som doftar gott. Men aj aj aj vad det kan bli vått i hela huset om man inte hinner på dom med handduken. :o)
Attans oxå! Nu tappar vi en timme i natt! Sov gott!

Helena sa...

Det var ett träningspass att bada Gibson. Men nu är han nog ren och fin. Buddha var kanske rädd att han också skulle få ett bad. Marco är en cavalier king charles spaniel. Tror det är riktigt att Santo kommer till en lite äldre dam som inte har barn. han blir stressad av för mycket folk.