måndag 21 februari 2011

Bildkavalkad!

Buddhas uppfödare Monica har varit i det varma landet Thailand ett tag. Jag är inte avundsjuk det minsta... eller jo, det är jag... Men det var inte det som detta skulle handla om utan att Monica inte har sett Buddha på ett tag nu när hon har varit borta. Hon har säkerligen blivit påmind om honom flera gånger om dagen, där finns väl en och annan Buddha-figur kan jag tänka mig!

Tänkte att hon nu skulle få se honom ordentligt genom att sätta in massor med kort på honom. Lill-kissen har ju liksom blivit stor...
Att lägga leksakerna i maten har blivit någon sorts rutin!
Är inte detta ett väldans häftigt kort?


Så nu var bildkavalkaden tyvärr slut... Kan säga att ni behöver inte gråta för det, fler kort kommer ju titt som tätt. Nä nu lutar det åt sängdax. Imorgon är det städ och om inte min förkylning börjar bråka med mig mer än vad den gör nu så ska jag träffa min kära ledsagare Marie.
Det ska bli en tur på stan med fika och shopping hade jag tänkt.
Sov gott nu alla ni där ute!

9 kommentarer:

bakom berget sa...

Vilka fina bilder! Och jag måste ju hålla med om att den där sista var lite extra bra. Gud va kul att dina killar har blivit så bra kompisar att dom kan sova bredvid varann så där. Härligt!
Tack för mailet. Det var kul. Du har fått två stycken av mig ikväll.
Ha det bra och sov så gott. Lycka till med shoppingen! Kraaam Åsa.

Sunna sa...

Otroligt vad han växer

conny sa...

Härligt att se dem ligga bredvid varandra.

Marie-Louise sa...

Vilken härlig bildkavalkad :)

Snäckskalsdalen. sa...

Buddha och Gibson ser ut som ett gammlat gift par, dom ser bekväma ut bredvid varandra och båda är så jättefina! Vilken lycka det är med husdjuren. Och Buddha har vuxit så det knakar och det har vår 6 månaders golden Leia också gjort, jag minns knappt att hon varit liten.
Ha det så bra på shoppingen i morgon, idag menar jag.
Agneta kram

Helena sa...

Så fina bilder på kung Buddha. Idag skal jag fota min hund, om den står still mer än 5 sekunder.
Det är varmare ute, bara -4 grader!! Hunden törs gå ut hela 10 minuter och få lite motion. Ha, Ha utan kläder springer han lite, med kläder ser hn direkt lidande ut.

bokhyllan sa...

Det är en fin katt du har. Vovven också.
Fika och shopping - perfekt!

Kicki & Jörgen sa...

Vad stor ahn har blivit! han växer så han knakar och fin är han. Mysigt med bilderna där de ligger jämte varandra!

monica sa...

Åhhh,,vilka underbara bilder på "min" lilla sötnos Buddha!!! Det är så kul att följa honom och se hur han växer för varje vecka som går,,och att han och Gibson ser ut att må så gott ihop! Följer din Blogg med glädje!
Jaa Thailand var underbart, varmt och skönt med god mat och bara slappa....men nu är verkligheten ifatt med vinter igen, brrrr...
Kraaam på er! = )