måndag 2 augusti 2010

Sarasota airport

Hello på er alla! Här sitter jag på Sarasota Bradenton Airport och bloggar. Igår skulle Janet hjälpa oss med våra biljetter. Man kan nämligen checka in via nätet och skriova ut boardincarden så allt är färdigt när man kommer till flygplatsen. Tror ni det gick helt smärtfritt att göra detta??? Svar är naturligtvis NEJ!

När Janet skulle skriva in oss blev det ett error och hon fick ringa till US airlines. Bara för att vi missade planet till Charlotte förra gången så hade de helt enkelt tagit bort oss från planet hem! Vilken jäkla tur att vi kollade upp detta dagen innan! Janet fick dock sitta i telefon i 2,5 timmar igår, inte klokt!

Då trodde vi att allt var ok, när vi kom till flygplatsen idag så gick det helt plötsligt inte att få in Emmy i datorn. Vad fan är det nu för problem!!! Då var hon incheckad två gånger på planet till Göteborg! Herregud säger jag bara...

Jag hoppas verkligen att vi kommer hem i ett stycke och att bagaget hamnar det de ska!Vi har varit med om så¨många gtrejer så jag blir inte direkt förvånad om det blir mer strul. Håll tummarna för mig nu är ni snälla!!!

Nu väntar en lååååång resa för oss. Jag ska försöka sova en sväng. Vi ses i Sverige nästa gång! Baj Baj!!!

5 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Ahh, det kommer att gå bra! När du läser det är är ni förmodligen redan hemma! Välkomna hem hela familjen!
Det skall bli så roligt att höra mer om er resa!
Kramar

Darkland sa...

håller tummarna för att det ska gå bra, tänker på er ska du veta!!! kramis

kajsastina sa...

Välkommen hem! Hoppas resan gick bra!
kram

Linn sa...

oj vad mycket strul ni har med flygplan.. sådär har jag aldrig haft! och jag är inte avundsjuk heller ahah:D hoppas att du haft en mysig resa iaf! ha det fint

Tina sa...

HEEEJ du underbara!!!
Hoppas att det gick bra till sist. & att du är hemma välbehållen när du läser detta!!!
Hoppas du mår bra & att du haft fina saker & händelser att berätta om.
Jag vill bara säga Förlåt! Förlåt för att jag varit en urursel nät vän. Jag är väldigt ledsen för det, men det har varit en så händelserik sommar att jag helt enkelt inte haft tid att vara vid datorn. Men det betyder INTE att jag glömt varesig dig el någon annan & jag tror det blir bättre nu när vardagen kommer & knackar på =)
Hoppas du inte tagit illa vid dig, för det har verkligen inte varit illa ment!!!
varm kram Tina