torsdag 8 juli 2010

Vilket slit för en jäkla bikini!!!

Mitt älskade barn skulle idag följa med sin faster för en tur till Jönköping och Rosenlundsbadet. Själv tänkte jag passa på att förlusta mig med att gå en liten sväng på torget och kanske hitta en bikini!

Fanns det några parkeringsplatser? Nej, alla handikapp-platser var upptagna så jag hittade en lite längre bort. Detta innebar ju att jag fick använda mina ben en aning längre än vad jag hade tänkt. Jag gick på torget och strosade (haltade) och hittade ett par haremsbyxor (love them!!!). Sen tog jag och gick till Kappahl för att kolla efter bikinis.

Där var det 25% på alla badplagg, HALLELUJA!!! Här börjar dock mina ben att strejka en smula men skam den som ger sig, jag gick banne mig igenom hela deras sortiment i jakten på en bikini. Med mitt andra bikiniköp i färskt minne så provade jag faktiskt denna... Dock med kläderna på för klä av sig är ju bara så jäkla trist!

Detta blev det till slut:


Den rosa överdelen hade jag ju innan men jag tror nog att det går bra med ett par randiga byxor till. Efter detta inköp skulle jag ju gå tillbaaka till bilen... Den vägen var låååång kan jag säga! Benen var som gelé när jag satte mig i bilen! Jag får allt vila benen imorgon tror jag...

Nu tror jag att allt utom själva packningen är klart och den ska jag börja med nästa vecka...

9 kommentarer:

Gafflan sa...

Absolut att du ska vila dina ben! Gillar dina bikinis mycket och randiga byxor blir perfekt :D

Ulvhilda sa...

Snygga bikinis! Den som ändå kunde ha haremsbyxor, men antingen har man en bred röv eller så har man haremsbyxor. Man kan ju inte få allt här i livet ;))

Melinda sa...

Jättefina juh!!

bakom berget sa...

Ser jättesnyggt ut! Du kommer att göra dig perfekt där på stranden.
Hoppas att du inte behöver lida nu, för att du fick gå så mycket. Kommer osökt att tänka på det gamla talesättet....Vill man vara fin,så får man lida pin. Usch så hemskt det låter!
Ha en trevlig kväll och må gott!
Kram från Åsa.

Fru Purjo sa...

Väl att du hittade bikinisar som passar och ser fina ut...med tanke på besväret att få köpt dem :-)

Cecilia sa...

Fiffigt att du hittade byxor till en överdel du redan har! Jag känner mig obekväm i vitt, annars måste jag säga att mönstret på den svart-vita är jättesnyggt, gör bikinin nästan till ett must-have-item för mig! Kapp-ahl, var det? Hm...

Snäckskalsdalen. sa...

Stiligt! Mycket snygga, tycker jag! Och alltid rätt att fynda lite.
Agneta kramar

miaring sa...

Den svart-vita bikinin är riktigt snygg! Jag har medelålders-tant-kostym, när jag badar: svart baddräkt. Ha så kul på resan!

Tigris Predikantan sa...

Trägen vinner!
:)