söndag 27 juni 2010

Mina föräldrars trädgård...

Jag älskar blommor men jag har ju fattat att jag aldrig kan ha en egen trädgård medans jag är ensam. Därför njuter jag i fulla drag av andras trädgårdar! Idag har jag varit och ätit middag hos mina kära föräldrar och då passade jag på att ta lite kort.Jag har ingen aning om vad blommorna heter, det enda jag vet är att de är köpta i nån handelsträdgård inte så långt hemifrån. Vackra är dom iallafall!
Visst är det underbart med blommor! Varje blomma är unik, precis som vi människor. Fast en del människor kanske har det vackra på insidan men dom är ju vackra ändå!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det så! Man ska inte titta på utseendet hade min mormor alltid uprepat till mig. Det som en människa har på insidan räknas mest! Det var då när jag var ung, kär och galen... Blommornas skönhet njuter man av till fullo, med oss människor kan det bli annat många gånger tyvärr.Dina föräldrar har underbara blommor, de måste vara duktiga trädgårdsmästare. Kramar

Anonym sa...

De där översta är i alla fall pastellaklejor, det vet jag.

Snäckskalsdalen. sa...

Dina föräldrar verkar ha en trädgård med väldigt vackra blommor i - härligt!
Agneta kramar

skapa och inreda sa...

Underbara bilder! Du är så klok, håller med dig:)
Kram annika

Tant Kofta sa...

och växten under Aklejorna är en Astratia, stjärmflocka.
Blommor är mycket bla. skönhet tröst och hopp.
med hej fr. Koftan

Vero sa...

Aklejor ser jag att dina föräldrar har. Kallas också nånting med Marias handskar och sägs bota sjukdomar samt att fröna är giftiga. Huruvida detta är sant vet jag inte. Fina är de iallafall och med mycket aklejor i trädgården så frodas även kärleken, ett annat talesätt.

Ja, vi hade en oerhört trevlig dag ute på sjön och jag hoppas att vi har möjligheten att sticka ut mer i veckan nu. För första gången har vi fått båtplats i "stan" och kan gå ner till båten, det är lyx. Och då kan man ju lyxa till det även på vardagen. ;)

Önskar dig en fin och solig dag, det har vi här i Östhammar idag!

Ulvhilda sa...

Hur mycket ska du ha under bordet för att norpa lite aklejafrön från dina föräldrar i höst, och smuggla över gränsen till Lilla Sibirien?? ;))

Fru Venus sa...

Framkalla dom där så har du underbara, "egna" vykort! Så fina bilder!

Madeleineslife sa...

Så vackert!!!