tisdag 15 juni 2010

Brustna trumhinnor och avskavd nos...

Hela vägen från mitt samhälle Anneberg, genom hela Solberga och genom hela centrala Nässjö skällde min hund... Mina trumhinnor är troligtvis alldeles brustna på grund av detta jäkla oväsen! Han själv hör ju ingenting så för honom kvittar det väl... Jag ska banne mig ha öronproppar i öronen nästa gång!

Varja gång Gibson skäller så höjer han upp nosen. Detta leder till att han skaver nosen i taket i bilen varje gång han skäller... Så här avskavd om nosen blir man efter 1,5 mils skällande:


Gibson darrar som ett asplöv inne hos veterinären. Men idag behövde han inte göra en massa otäckt... Eller kanske han tyckte att det var otäckt att bli pillad i rumpan, vad vet jag... Iallafall fick rumpan godkänt, allt var okej!

Efter att man har blivit pillad i rumpan måste man ju få lite belöning efteråt. Hund och katt affären ligger bara några meter därifrån så Gibson fick rätt mycket godis med sig hem. Han glufsade i sig en 10-kronors skinkrulle redan i bilen. Sen tog han en chokladrulle när han kom hem.

Nu ligger han här på golvet och är glad att det är över tror jag. Matte är oxå glad. Hon ska nog lägga sig och vila öronen en liten stund!

11 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Aj, aj,aj! Ja, lär han sig inte att titta nedåt i stället? Hoppas du hunnit vila något.
:)

Anonym sa...

Pillad i rumpan av främling, du hör ju själv. Inte låter det som någon höjdare precis. Vad skönt att det läkt som det skulle.

Fru Purjo sa...

Stackar dina öron och stackars hund med skinnflådd nos :-)

Pinglan sa...

Stackars nosen...

Anonym sa...

Att hundar måste ha problem med analsäckarna så ofta? Vad beror det på? Vår Teddy är 6 år gammal och vi brukade tömma hans analsäckar en gång/år men de sista åren var det rätt så besvärligt och jag tror att vi måste göra det oftare. Vad lättad Gibson måste känna sig att han slapp plågor den här gången hos veterinären!

Kicki & Jörgen sa...

Stackars nos ;-) och dina öron.

Monica sa...

Nä men lille Gibson, vad skulle veterinären i rumpan och göra? har han varit dålig? Nu får matte allt gosa på lilla nosen så att allt blir bra.
Ja lekstugan är poppis: där är det saftkallas ska jag säga....fullt utrustad med bord, stolar, spis, kaffekoppas, glas m.m. Där har vi mkt roligt. Nu i sommar vill Miranda(5år) att hon och jag ska sova där....hur det nu ska gå till..*fniss*
Ha en bra kväll/Kram från mig.

messan sa...

Stackars lilla vovven som får skavsår av allt skällande. Stackars matte som får brustna trumhinnor. Öronpluggar och ett plåster kanske:).
Kramar om dig

Cecilia sa...

Skönt att det är gjort! Nosen läker väl snabbt får vi hoppas! Och stackars dig om fick köra i det oväsendet! Man kan bli väldigt trött av sådant!

S sa...

Jag kan tänka mig att det är stressande hos veterinären, jag menar, vem gillar att gå till doktorn?
Stackars liten nos, men man kan ju nästan önska att han skulle förstå varför det gör lite ont! ;)

EDSmamman sa...

men lilla gubben då, så skönt att rumphistorien nu är över. Inte lätt att vara hund alla gånger.