onsdag 9 juni 2010

En aning stadig sandal...

Denna dagen började med ett besök hos Stig som finns på Tean ortopedteknik i Nässjö. Tanken var att han skulle göra nya sulor till mig men när vi väl började prata om det så kom vi på att det var ju bättre att jag skaffade mig ett par sandaler och gjorde sulor till dom.

Då var det ju detta med betalning... Stig fixade fram ett par sandaler för 1200 spänn. Har jag ett intyg från läkaren så får jag rabatt med 400. Eftersom jag ska till doktorn imorgon så ska jag fixa ett intyg där och sen åka till Team ortopedteknik med det direkt så jag kan få rabatten.

Inte är det några supersnygga skor direkt men dessa är helt anpassade till mina fötter med sulor som gör att foten blir stadig.


Vad tycker ni? Skitfula eller?


Hur som helst så kan jag säga att dom är hur sköna som helst! Sen kanske det är bra att jag kan gå en liten bit utan att vingla...

Jag ska bara (ja ni hör ju det är ju kört...) grilla 2 kilo kyckling i ugnen, gå med hunden, sätta på tvätten och SEN ska jag banne mig ligga i soffan och bara vila!

7 kommentarer:

Gafflan sa...

Det är satan(ursäkta) vad dyrt det är med ortopedskor!!
Måste ändå säga att sånna sandaler skulle jag faktiskt kunna tänka mig för dom ser sköna ut.
Ha det så skönt i soffan, jag vet hur härlig soffor är ;D

Anonym sa...

Inte var de så fula inte. Urtjusiga som remsandaletter med skyhöga klackar var de inte heller men nu var det väl inte sittskor du var ute efter.

Tigris Predikantan sa...

De ser sköna ut!
Sv: hoppas det går bar för dig med med färgningen!
:)

Cecilia sa...

Tycker egentligen de ser lite gulliga ut. Sådär lite trubbiga...
Och det bästa är ju att de är bekväma och bra!

Anonym sa...

Jag har liknande sandaler med ortopediska sulor i. Jag använder inläggen till mina skor. Visst är det bra att man kan få sulorna billigare när man har remiss. Samma regler gäller hos min ortopedtekniska. Jag har inne skor också med fotbäddar i – annars skulle jag nog haft mycket problem att gå. Mina hälsenor säger direkt emot och fotvalven sjunker. Har du färgat ditt hår eller är det naturligt? Vad fin du är! Jag är övertygad att du inte ångrat dig. Du passar fint i långt hår förresten. Jag klippte mig förra månaden kortare efter att ha permanent i vintras, jag hatar mig i kort frisör, fast det är oerhört praktiskt, särskilt på somrarna! Garnet är i fina färger med – lyckad inköp! Gratulerar till bilen tillbaka! Sköt om dig och kram!

Monica sa...

Nu kommer jag, jag har sett ditt "fejs" både här & där...lurat lite vem du är...Sen läste jag din kommentar till Fru Venus om råntipset.Jag blev länge sittande och skrattade så tårarna rann. Du förgyllde min em! Tack snälla du för att jag fick ett gott skratt, för det sägs ju att de ska förlänga livet?
PS: sandalerna är INTE fula, huvudsaken är att de är sköna för dina fötter. Må väl & tack för besöket.

Anonym sa...

Får nog säga att jag sett betydligt fulare skor. Absolut inget fel på dina nya sandaler, bär dom med stolthet, passar ju utmärkt till kjol också. Förresten, måste bara säga en sak till angående ditt förrförra inlägg om hårklippningen, där du visar upp dig själv i närbild: FAAN VAD SNYGG DU ÄR!! (OBS! detta är ingen raggningsreplik, jag är gift med en karl och välllldigt mycket hetero).