onsdag 17 februari 2010

Nervöst värre!!!

Jag pratar om gårdagens skidskytte där Ferry vann. Jag låg i sängen med spikmattan under mig och till slut kändes det som om spikarna gick igenom hela kroppen så nervöst var det att titta. Men denna halv-galne svensk (ingen kan ju säga att svenskar är stela efter att ha sett Ferry!) fick en djävul bakom örat och körde som besatt. Hoppas detta gör att skidskyttarna får blodad tand!

Gibson och jag sitter varje dag nu och tittar på OS. Jag i den ena halvan av soffan:

Gibson ligger i andra änden:

Idag mår jag iallafall lite bättre mot vad jag mådde igår. Har inte riktigt lika ont i mina fötter som jag hade igår. Kändes ungefär som att gå på krossat glas och jag höll på att bli helt galen. Detta är alltså nervsmärtor och det går inte att göra ett skit åt det mer än att försöka att inte gå på fötterna. Detta är ju inte så himla lätt eftersom jag hade tvätt-tid igår och fick gå upp och ner för trappen flera gånger. Det är bara att bita ihop och se glad ut. Ute kan jag ju använda min rulle. Inomhus har jag ju ingen sådan. Men jag har en arbetsstol som jag sitter på när jag t.ex diskar. Underlättar faktiskt mer än man tror.

Gibson börjar oxå lugna ner sig (tack och lov...). Nu är han nästan som han var innan han fick sprutan. Bara halv-galen alltså!

1 kommentar:

Madeleineslife sa...

Inte bästa stunden att sitta på spikmattan kanske ;)
Jag satt & hoppade i soffan, eller om jag låg..? Hmmm jaja jag skrek så hundarna & katterna haja till & tittade på mig konstigt även idag när Anja tog sitt brons. Jag tittar på allt på OS förutom skridskor..

Skönt att Gibson börjar lugna sig! Inte kul det där för någon, alltså inte för honom heller som inte kan koppla av.

Svar:
Tack, det gick bra idag. Du kan läsa om det på bloggen.. ;) Det är skönt om jag säger så att man har vissa på sin sida i allt det här!

Kramis