fredag 26 november 2010

Restgarns-sjal

Har man som jag stickat en jäkla massa sockar så får man en jäkla massa restgarns-bollar över som ligger och skräpar någonstans. Tänkte att jag skulle göra något åt detta och samlade ihop alla små nystan jag kunde hitta och började sticka. Visst först inte riktigt vad det skulle räcka till men se det blidde en riktigt stor sjal av det hela:


Kan dock säga att det inte var helt enkelt med massor av trådar överallt... Jag tycker nog att det blev rätt så fin, ser lite ut som en trasmatta! Eftersom det är raggsocksgarn så är den varm och go. Det får bli en "sitta-i-soffan-sjal" tror jag.

Idag behöver jag både min soffa och en varm sjal tror jag... Igår satte jag nämligen upp gardinerna i köket... Gissa vem som mår pest idag? Ja, ja... Nu är det gjort iallafall och något mer pynt ska jag inte ha! Nu kan jag vila ända fram till dagen efter nyårsdagen för då kan jag ta ner skiten!!!

8 kommentarer:

Camilla sa...

Den var ju verkligen supersnygg.
Jag är inte världsmästare på att
sticka men begriper lite, så kanske
du kan dela med dig av "mönstret"?

Unknown sa...

Den sjalen skulle jag vilja ha...jag tycker den ser jättefin ut. Säkert go att mysa med i soffan..vi som inte har nån annan att mysa med :-). Jo jag har ju Sigge förstås och du har ju snart Buddha.
Var rädd om dig...det där med pynteriet är inte så noga med tycker jag.
Kram

Anonym sa...

Vilken härlig sjal det blev. Här var det c:a 6 grader kallt för en stund sedan. Det är massor med snö och solen skiner. Det är jättevackert ute just nu.
Ha en skön Fredag
Margit(maxelonia)

Tant Grön sa...

Men du! Vilken vacker sjal! Synd att vi inte är släkt för då hade jag önskat mig den i julklapp...

Fru Purjo sa...

Mmmm....det verkar ju nästan som om det även i år kan bli en vinter där man behöver många stora, goa och väldans varma sjalar. :-)

Reidun sa...

Härlig kommentar:.....ta ned skiten.
Det känns så ibland med många saker, särskilt de som känns som "måsten".

Lejonkvinnan sa...

Så härlig den ser ut, skulle behövas nu när det är kallt ute och man vill krypa ner i soffan och bara mysa :)

Fru Venus sa...

Ha ha, "ta ner skiten" :-)) Sjalen är snygg och säkert jättevarm! Ha en fin kväll! Kram