tisdag 30 november 2010

Gårdagen gick från superbra till as-dålig...

Igår fick Anna-Britt och jag för oss att vi skulle åka till stan. A-B har inte dubbdäck på sin bil så vi skulle ta min bil och jag skulle köra. Först skulle vi bara komma in i bilen...

Öppnade främre dörren och det gick bra, hade haft värmen på ett tag. Sen öppnade jag bakre dörren och den gick inte att stänga sen... Attans! Var bara att stå där och se fånig ut och försöka slå igen den ett tusen gånger men ack, ack... Ett tag trodde jag faktiskt att vi skulle få strunta i resan men då helt plötsligt fastnade dörren!

Sedan skulle ju bagaget öppnas oxå... Detta projekt var dock alldeles för jobbigt för oss "kärringar" så vi åkte utan att ha fått upp det.

Vädret var underbart trots tio minus, solen sken och vi njöt av resan in till stan. Tog och stannade vid ÖB, handlade som fasen och i kassan började jag att tänka på mitt bagage som inte gick att öppna... Fasen! Ringde till pappa (som är fastighetsskötare just till de hus där ÖB ligger), han var i närheten och kunde rädda oss! Han tog en kofot och slog bort all den is som gjorde att bagaget inte gick att öppna! Underbart att ha en så snäll pappa!

Sedan åkte vi till en underbar liten blomsteraffär där det fanns hur mycket som helst att köpa! Jag köpte en mörkröd stor amaryllis plus en vit mini-amaryllis. Ska bli jätte-spännande å se hur den ser ut!

Sen for vi till Willys och efter det var bagaget helt fullt! Nu började jag att må riktigt dåligt, huvudet kändes som om det var löst och det värkte som fasen i kroppen... Hem kom vi iallafall! Gick en liten runda med hunden och plockade sen in alla varor. Sedan var det soffan för hela slanten. Var som en zombie hela kvällen. Kroppen kändes som om den fick elektriska stötar hela tiden, varenda muskel krampade...  Klockan halv åtta gick jag och la mig!!!

Vaknade väl några gånger men bara för att somna om. Dock så hade jag ställt klockan så vid halv nio gick jag upp efter att ha sovit i 13 timmar!!! Sömn är bästa medicinen eller hur!

Jag kan säga att jag mår inget vidare idag... Man får betala för att man har roligt men det kan jag ta!

5 kommentarer:

Gafflan sa...

Usch! låter inge vidare men jag hoppas att dagen i alla fall blir bättre.
Varma kramar i vinterkylan.

Ulvhilda sa...

Usch då. Håller med föregående talare, hoppas att du mår bättre idag!

Snäckskalsdalen. sa...

Attans också, men ni hade kul när ni var igång! Kul att shoppa loss lite ibland. Hoppas du mår bättre nu!¨
Kramar
Tack för att du förstod mig om mina kängor, jag ville ju fynda för en gång skull......

Sunna sa...

Håll dig i soffan med en skön filt och varm glögg och ta hand om dig själv

kajsastina sa...

Hoppas du mår bättre! Men man får alltid betala priset dagen efter man har roligt och gör för mycket. Jag tycker du är jätteuthållig. Sköt om dig och njut av de inköpta blommorna o tänd ett ljus. Det har jag nyss gjort efter att ha handlat köttfärs och fikat ute var jag alldeles matt, men jag har ju haft en virus.
Som du ser, har jag haft ofrivilig bloggpaus pga datorns krångel. Jag har verkligen saknat bloggandet och kontakten med er alla och hoppas att vi fortsätter att höras o synas på bloggen.
Vila, vila och vila emellanåt. December är bara påbörjad och det gäller att njuta NU varje dag av de små ljusglimtarna!
Många kramar till dig medsyster med kronisk värk. De flesta har ingen aning om hur detkan vara, tror jag.
vännen