tisdag 5 oktober 2010

Tur man får titta på...

Jag har städhjälp varje tisdag. Himla tur eller vad man nu ska säga för egentligen hade jag ju önskat att jag var fullt frisk och kunde städa skiten ur lägenheten! Men är man sjuk så är man...

Idag satt jag och tittade på när mina städerskor fejjade runt. Just idag kändes det rätt skönt... Jag har ont i halsen och känner mig allmänt eländig... Idag ska jag nog inte göra ett skit... Med andra ord så blir det som vanligt!

10 kommentarer:

Agneta sa...

Jag beundrar din självdistans! Du verkar ha massor av humor och ett väldigt gott humör, i alla fall får jag den känslan när jag läser din blogg. Härligt!

Anonym sa...

Ha en underbar dag!
kram

Anonym sa...

Absolut! Visst önskar man att man var frisk och kunde göra det själv! Ja, nu städar jag ju själv, men det tar tre dagar, alltså vanlig veckostädning, som förr tog två timmar! Och är jag sämre blir det knappt någon städning alls. Jaja, man får ta det som det kommer och blir. Krya på dig nu, från din förkylning.
Hulda

Angelica sa...

Nä men njuuuut, sötis!!! Njut av att du slipper städa! Vi skulle bytt lite då och då, du och jag - så hade det blivit lite balans *skrattar*! Jag hade nog mått bra av att inte göra "någonting" ibland och du skulle få rusa efter 3 vildar och städa, tvätta, laga mat med en hand och Milton på höften :D Puuust säger jag bara, hahaha! Men vi får ta det positiva ur det negativa, sötnos!

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaam och hitta på något litet skoj, något som du vet att du blir glad av!

Anonym sa...

Jag har ju inte någon hemhjälp. I stället är det min man som städar och står i. Men jag blir så frustrerad av att jag inte kan själv. Det är en hel del jag klarar av men sen är det mycket som jag inte alls kan göra. Jag blir otroligt fort uttröttad.
Jag sitter ofta och tittar på Barn-TV. Tycker inte det spelar någon roll att man har kommit upp lite grand i ålder. Jag har Barnbarn så det gäller för mig att hänga med i de olika åldrarnas program. Jag älskar att titta på Playhouse Disney t.ex.
Ha en skön fortsättning på den här tisdagen.
Margit(maxelonia)

Kicki & Jörgen sa...

Underbart och härligt med städhjälp! Fast sjuk är det ju ingen som vill vara men städhjälp hade ju uppskattats ändå ;-)

Madlar sa...

Har städ v.a.v o sparar massor av kraft på detta. Skäms inte ett dugg för att använda RUT, inneburit stor lättnad för mig. Min städtjej gör ett kanonjobb medan jag då orkar vara på mitt arbete några timmar till. Helt klart en win-win-situation.

En häxa på Vift sa...

jadu, ibland önskar jag att jag hade städhjälp också men undrar om jag inte skulle sakna att få städa själv om jag inte kunde. Jag tror det. Så jag förstår att det är kluvna känslor för dig där.

Pinglan sa...

Krya på dig! kramis

Fru Venus sa...

Håller med Agneta :-) men vad jag önskar att jag skulle ha RÅD att ha städhjälp... Kvällskram!