onsdag 29 september 2010

Åh vad jag vill...

Jag vill verkligen åka till Ullared... Varför? Kanske för att jag har en kvarskatt att betala och naturligtvis inte har råd! Min shopping-tarm känner på sig när den INTE får handla... Då får den kramp och klåda...

8 kommentarer:

Agneta sa...

Visst är det jobbigt och typiskt att man känner för att shoppa endast när man inte får!?

Fru Venus sa...

Jag har aldrig varit dit, vad ÄR det som är så speciellt med det?? Kvällskramen :-)

Rut-Knut-Tjut sa...

Ja visst är det lustigt att det är så? Ullared är kul, jag har iof bara varit där två ggr när jag hälsat på min bror i närheten..

Shamrock sa...

Och sen kan du ju passa på att bli dokusåpakändis om du åker dit och handlar...

Kicki & Jörgen sa...

Åh förstår precis vad du menar. Fast vi ska faktiskt dit på fredag - det ska bli kul, om än lite jobbigt att gå och gå och gå......

Kram

Pia sa...

Oj, vilken tur jag hade, när kollade din blogg!!!!! Jag håller på och virkar handledsvärmare, men blir skit och ingenting! Men att sticka! Tänka att jag min träskalle inte kom på det? Nej, det var bara virkning, som rådde. Visst är det härligt med bloggar?!

Ha en fiiiin dag Renée!
Kraaam/Pia

Elisabeth sa...

Å jag skulle vilja åka till IKEA, min vän!! Förstår allt för väl... och jag känner igen hur mycket det är man önskar somliga tider i sitt liv... sådant där som man behöver av mer värdslig karaktär!

Varm kram...

Anonym sa...

Jag skulle också vilja sticka iväg till Ullared. Har heller inte råd. Men det skulle vara skönt att bara komma bort ett tag. Har inte varit någonstans under hela sommaren. Min Dotter tjatar på mig att jag ska komma ut till Dem. Men Dem har varit och är förkylda så jag vill inte dra på mig mera krämpor. Nu ska jag gå och tvätta håret. Ska till frissan och klippa av mitt långa hår en bit. Mina armar räcker inte till när jag ska kamma det.
Ha en skön Torsdag. Jag skickar många kramar till Dig.
Margit(maxelonia)