söndag 8 augusti 2010

Lite myspys!


Här sitter jag i denna lite bistra kväll och har tänt lite ljus. Denna kanna är ett loppis-fynd och i kannan finns nu minnen från USA. Alla snäckor och stenar har Emmy och jag plockat själva på en strand i ett land långt borta...

(Och nä, tyvärr är jag inte tillrättad än men jag jobbar på det, znark...)

9 kommentarer:

Madlar sa...

Har en stor glaskruka med sten stående i badrummet. Varje sten är ett minne, en plats, en tid i mitt liv. Plockade av mig själv eller döttrarna under en semester, en utflykt eller bara för att stenen är vackert speciell.

Pia sa...

Trevligt att ha dej hemma igen! Visst är det en skön resa det också, att sitta i fotöljen och minnas allt man gått igenom, men inte behöver röra på sig?! Men så tråkigt med värk och trubbel med musklerna - det är minsann inte roligt!

Hoppas jet laggen har lagt sig och du kommer i gång igen!!!

Sköt om dig!

Kramar/Pia

Osloskånskan sa...

Fint....

miaring sa...

Välkommen hem ! Ser mysigt ut, med minnen från resa i en burk.

Monica sa...

Vad vackert, finns det något mer rogivande än levande ljus? ja, detta med musik/ljud....ibakgrunden. Skall säga dig en sak att NORMALT när jag är hemma & är ensam...är det sköööönaste jag vet tystnaden. Jag blir också väldigt "trött" av alla ljud.Men "mannen" jag ska se/höra på torsdag......då finns det INGA gränser på ljudnivån. Konstigt eller hur....?
Önskar dig en skön början på veckan & kram.

Elisabeth sa...

Tack! Tänk att det finns människor som du... och blir jag sjuk någon gång... ja, då hoppas jag att jag kan möta den med samma styrka som du gör! Du är verkligen en kvinna att beundra...

... och ändå, den omtanke du har för andra... ja, kort sagt, jag är verkligen glad att jag fått "möta" dig! Du är ett föredöme..

Varm kram, en riktigt stor en...

Ps. Fint mys..!!

S sa...

Vad fint det blev, och så smart att blanda in minnen också!
Läste att du blivit dålig i magen efter resan, det är nog väldigt vanligt tror jag (iaf brukar det kunna hända mig).
Kram

Selma sa...

Så fint!

Marie-Louise sa...

Vad snyggt och vilket trevligt minne. Jag har också en glasskål full med minnen från utlandsresor, lavastenar och snäckor och mjuka fina stenar från Teneriffa, lena stenar från Cypern m.m. det är ett mysigt minne att titta på. alla minnen kommer tillbaka till en.