tisdag 17 augusti 2010

En alldeles vanlig trist dag...

Ibland är det faktiskt så att livet blir en aningens långtråkigt... Sjukdom och jäkelskap, ensamhet och tristess, ja allt bara krälar innanför skinnet på en och förgör ens tankar på annat. Just nu känns det lite extra illa eftersom jag innan har kunnat ta bilen till blomsteraffären eller nån annan rolig affär när tråk-känslan blir för stor. Går det köra bil så bra med en inflammerad häl och halv-kaputt hälsena?

Svar: DET GÖR ONT!!!

I brist på pesten får man ta koleran... Jag tog filten och drog den över mitt huvud och somnade bort från alla tankar om att jag hade tråkigt! Grejen är ju den att det har varit en enorm frihetskänsla att jag faktiskt KAN ta bilen och åka nånstans, nu kände jag mig instängd helt enkelt.

Ja, ja... Det går väl över tills jag gifter mig eller???

9 kommentarer:

Pinglan sa...

Du får ta och skriva en kontaktannons efter en rik man som måste kunna stå till tjänst för att köra dig när du behöver shoppa!

Fru Purjo sa...

Hoppas du får ordning på din fot...så du kan köra bil igen utan smärta. Kram

Madlar sa...

Det är skiiiiit med värk.

Fru Venus sa...

Jag kan be dom spara en av mina sprutor till dig, skickar över den sen ;-) KRAM!

Angelica sa...

Vet du, imorgon är det ialla fall en ny dag och förhoppningsvis så vaknar du pigg och på ett strålande humör! Men man kan inte vara ljuvligt glad varje dag, fast om man gör sitt bästa och hittar på småsaker som man tycker om så brukar det hjälpa en hel del :D Jag gillar musik och spelar jag riktigt högt så brukar det hjälpa till en hel del, även romantiska filmer som man kan skratta åt hjälper ett trist humör! Glass är en toppenidé med :D

Massor med kramar från Mallorca, sötis! Kanske fungerar det om jag skickar lite solsken till imorgon :D :D :D

Snäckskalsdalen. sa...

Din senaste sjal är kolossalt läcker och färgerna underbara! Be nån köpa mer garn medan foten blir bra. För det får den bli snart, inte sant, håller tummarna för det i alla fall!
Agneta kram

The Willow Fairy sa...

Hoppas det blir bättre snart - tills dess får duunna dig lite nätshopping av onödigt lyxigt garn

S sa...

Usch vad det är jobbigt när man vill göra saker och sen så går det inte! Hoppas att värken blir bättre snart,
Kram

Elisabeth sa...

18 orkidéer???? Jag har tänkt på det sen jag läste det... helt otroligt.. och det är ju bra, tänker jag... då kan man kanske få gå till dig lite när man får problem, eller?
Hoppas verkligen att det blir bättre med din häl, och hälsena! Jag förstår verkligen det du skriver om att känna sig instängd... att inte ta sig någonstans.

Varm varm onsdagskram..

Ps. Att jag tycker att du är en av de där riktigt riktigt stora kämparna, det ska jag inte skriva så mycket om. Men är man nu det, som du... ja, då får man faktiskt också dra täcker över huvudet ibland!!