lördag 28 augusti 2010

Dagens gympa-pass...

Började inte bra idag... Regnet bara öste ner när jag skulle ta den lille hunden på en liten, liten tur. Att hålla en krycka, ett paraply plus ett flexi-koppel är som värsta gympa-pass! Ännu värre blir det när hunden väl bajsar... Varför föddes man inte med fler armar???

6 kommentarer:

Monica sa...

Du är "tapper" kära Renée.....ger dig inte i första taget. Ja, ibland önskar man att man hade måååånga armar. Ha en bra lördag. Kram

Gafflan sa...

Tänk vad bra om man emellanåt kunde vara som en bläckfisk med massa extra armar!

Filimarans Funderingar sa...

Ja fy sjutton vilket regnade det är i dag, sigge ville INTE gå ut på morgonen men där hade hon ingen talan. Det var bara ATT GE SIG UT.

Fru Venus sa...

Aj då, låter inte kul... Är det bara vi som har sol?

Sunna sa...

vi har varit på marknad i Hultsfred och där var rena sommardagen, lustigt va

tankar från mitt fönster sa...

Det verkar jobbigt minsann! Har det regnat så mycket hos dig, vi hade toppenväder igår med sol och värme. Luften en aning höstkylig precis som jag älskar. Kan berätta att jag nästan aldrig bär på paraply, jo bara om jag har frisyr o ska bort. Jag släpar alltid på saker och om jag mår hyfsat tar jag numera stavarna. Är det så att jag ska långt i stan har jag en käpp. Tyvärr har jag sedan några månader stickningar i fötterna och kuddar under trampdynorna, så jag ska på undersökning av nervtrådarna i fötter och ben. Till dess tar jag det lugnt med promenader. Usch vilket beklagande, bara för att säga att jag inte gillar paraply. Du har det jobbigt, men det är alltid roligt att läsa dina humoristiska inlägg om ditt liv.
många kramar så här på söndag kvällen!