söndag 11 juli 2010

Jag är en trasa...

Iallafall känner jag mig som en sådan... En urvriden disktrasa för att vara exakt! Det är varmt här, 33 grader ungefär och tack och lov så blåser det en aning, annars hade man väl varit levande kokt! jag är ju så korkad så jag lligger mitt ute i solen och svettas. Jag kan säga att solen tar!

Vatten går det åt nu, flera liter har jag hinkat i mig redan. Nu har jag paus för att jag vill nämligen inte få solsting! Eftersom jag redan är en aning vimsig i huvudet så tar jag inga risker!

Pratat med Anette idag. Hon ligger på en medicinavdelning och får serverad mat plus att det är svalt och skönt. Om man skulle se till att få solsting iallafall... Då skulle jag kanske hamna i sängen brevid och oxå få mat och svalka! Iallafall så mår hon skapligt, tack och lov! Det är dock en aning ensamt här utan henne eftersom vi pratas vid flera gånger om dagen.

Jag kanske skulle ta mig i kragen och skriva en lista på vad jag ska packa ner så jag inte glömmer nåt. Har börjat lite smått... Sen ska det skrivas en lista om Gibsons skötsel oxå. Inte för att det är nåt konstigt med det men om det händer nåt så är det bra att allt är uppskrivet.

Annars kan jag ju alltid lägga mig och sova...

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är svettigt minst sagt.