fredag 9 juli 2010

Doggelito-mannen är i farten igen!

Denna man måste bara ha ett alldeles ruttet tarmsystem. Jag har ju berättat hur han fiser inne i deras lägehet (med fönster och dörrar på vid gavel så man hör JÄTTEVÄL!!!).

Idag så bad en av grannarna honom att ställa tillbaka parkbänkarna som de hade flyttat på. Jodå, det kunde han väl göra och tog ett stadigt tag för att ställa tillbaks den...

"KAZOOM-MEGA-PRUTT" lät det från han ända! Min granne låtsade som om hon inget hörde utan gick in i sin lägenhet och förmodligen vek sig dubbel av skratt!!!

4 kommentarer:

Pinglan sa...

Ha ha haaaa... Hade det varit jag hade jag nog dött!!

Pia sa...

Ooooh, så jag skrattade!
Varför har jag så billig humor? Men bara jag hör ordet; fjärt, fis, prutt så gapskrattar jag! Glömmer aldrig filmen "Picassos äventyr" (svensk, har du sett den?), som jag såg som 19-20 åring och hur jag låg mellan bänkraderna på bion och kippade efter andan mellan skrattsalvorna - då balettdansöserna fes sig upp i luften...!!!

Huh,puust!

Ha en rolig och sköön helg!

Kraam!
-Pia-

Fru Venus sa...

Det är därför jag bor i skogen... mina låter som jetplan...:-/

Tina sa...

hihihihihihi.... jisses alltså..fniss... Vad ska man säga hihihihi.. prutt prutt...
Hoppas att du mår bra min vän. jag har tagit en liten break från bloggen nu en tid pga min bristande energi, men det är bara för en kort tid..snart tillbax, men det innebär att jag inte är inne hos mina bloggvänner så ofta..men det betyder definitivt inte att jag glömt bort dig!! Det har jag INTE<3<3<3<3<3<3

Har du det bra i värmen? När va det du åkte?
Må gott vännen<3
Kram & prutt..prutt..;-)