onsdag 30 juni 2010

Nu njuter jag...

Idag kom det hem en kasse med garn! Anette och jag hade beställt från YlloTyll och idag kom det då ett paket med dessa härliga nystan...


Här ser ni alla färger jag beställde. Jag har rätt mycket hemma så jag bara kompleterade det som fattades. Jag är väldigt glad i detta garnet Drops Delight.


Jag stickar nämligen citroner av det! Anledningen att jag stickar så många är att jag ska försöka stå på hantverksmässan här i samhället i höst. Min ömma moder syr förkläden och jag stickar sockar och citroner!


Jag har två på gång samtidigt och detta bara för att jag hade tänkt lite fel... Började sticka den blåa men då fattades det ett blått nystan så då började jag på den i färg nr 10 istället.


Nu vet ni vad jag pysslar med för tillfället!

17 kommentarer:

Angelica E sa...

Jättefint garn!!! Det är mycket enklare att hitta snygga garn i Sverige än här nere, men jag och mamma har en del "garngömmor" som har det mesta :D Men vad menar du med citroner? Är kanske bara jag, men jag förstår inte - stickar du citroner?! Som ska ligga i en skål och se snygga ut eller? Jag måste vara helknäpp eller är det kodord för något inom garnsamhället *skrattar*!!!!

Hoppas att du får en toppenonsdag, sötis!

Kraaaaaaaaam

Angelica

kajsastina sa...

Härligt fint garn! Själv håller jag mig till sockar, men efter det ska jag sticka "tossar" i ett turkos garn Alpacka. Jag får se hur det går.
Lycka till med stickandet!
kramar

Fru Venus sa...

Jag önskar att jag också skulle vara lite stickig, men, nope!

Anonym sa...

Samma här idag, det är växlande molnighet med regnskurar och blåsig som för min del innebär HUVUDVÄRK. Vi hade regn och åska i natt. De lovar sol och värme till helgen igen! Idag kan man andas ut ordentligt, jag har problem med andningen när det blir för varmt, då letar jag efter skuggan faktiskt. Garnet är jättefint! Du är mycket duktig på att sticka! Ha det gött! Kram

Sunna sa...

Det blå var ju helt underbart, vilken jeansfärg, måste nog kolla in drops garnerna

The Willow Fairy sa...

Vad fina, jag har hunnit till sektion 7 på min första, men det blir nog fler så småningom. Går lite trögt när man har över 300 maskor på varvet, men de är lätt beroendeframkallande. Hoppas de blir lika populära på marknaden som i cyber space.

Mona sa...

Vilka härliga garn! Fantastiska färger. Det börjar riktigt klia i fingrarna... Fina citroner det blir. Jag får också lust att prova!
Ha en bra kväll!

Gafflan sa...

Väldigt fina färger!

En häxa på Vift sa...

Pyssligt så det förslår. :)
Själv har jag inte tålamod att sticka. Jag börjar bra och sen blir det liggande.

The Knitting Seaman sa...

Läckert!

Vill bara säga två saker och den ena kommer få mig att låta som en gnällkärring. Vi tar den först...

Kom ihåg (som i att visa respekt) att det är designern som äger mönstret. Du har egentligen inte rätt att sticka upp sjalar till försäljning utan designerns tillstånd. Bara så du vet. Det är som vilken copyright-skyddad grej som helst.

Och den mindre tråkiga grejen är: TA ORDENTLIGT BETALT! Det tar tid att sticka en sjal. Folk som inte stickar förstår inte det. Få dem att fatta varför den kostar en femhundring. Eller vad du nu tar för den.

//Den paragrafridande tråkmånsen

Tina sa...

Hej vännen!
Men gud va duktig du är!! Skulle man kunna beställa en??? i ljusa pastellfärger?? typ rosa??
Hoppas att du mår bra & att du haft en fin dag idag & att du får en underbar Torsdag!
Tack fina du för din vänskap!! Betyder sååå mycket för mig & dina hälsningar gör mig alltid så glad! Tack!!
Kram Tina

bakom berget sa...

Va du är flitig! Mitt stickande ligger nog på hyllan fram till i höst tror jag. Men det räcker ju med att göra ett besök på YlloTyll så kan lusten komma tillbaka. Vilken hantverksmarknad ska du stå på?
Ha det gott och en stor kram till Dig.
Åsa.

Anta sa...

Vilka härliga garner och färgerna, de måste jag oxå kolla in. Ha det så gott

Stina sa...

Men så snyggt!
Tänk om jag var lite bra på sånt där, då skulle jag också pyssla...

Darkland sa...

Vad snygga! Du e verkligen superduktig delux Renée:) Jag kommentera ditt senaste inlägg men det gick ej skicka. Så typiskt då! Men men, jag tycker i alla fall att det var otäckt med tjejen. Tror jag vet vem det e..tror det var hon i 5:an men är inte säker. Usch, nu vågar man ju fan knappt gå ut!!:( Kram på dig/er

Cecilia sa...

Båda sjalarna är fantastiska! Den i olika färger var som ett snäckskal!

Honsomstickar sa...

Alltså, de är skitläckra, delight är ett bra sjalgarn tycker jag! Men att du har tålamod att sticka så många! :-O