tisdag 22 juni 2010

En tröttsam dag går äntligen mot sitt slut...

Igår åkte Emmy till sin pappa. Allt var hur bra som helst men på kvällen ringde hon och hade ångest och ville hem... Ja, vad ska man göra? Bara att ta hem det lilla barnet och hålla hårt om henne eller hur?

Jag hade ju bestämt att göra lite nu när hon vart borta plus att mitt kylskåp inte hade räknat med att hon skulle komma hem igen... Alltså var det inget annat än att ta sig till staden för lite inköp. Först blev det loppiset Ria. Där hittar jag alltid nåt och idag blidde det dessa ljuslyktor plus en glasvas som inte hamnade på bild, den stod i diskstället!


Emmy har varit väldigt anti detta med loppis men idag fick hon allt följa med. "Jag tror faktiskt att jag gillar denna affären ändå!" sa hon efter att hon hade hittat 13 böcker för en krona styck! Hon satte igång och läsa redan i bilen!


Sen blev det ICA och mathandling. Inget direkt roligt men utanför affären sålde de jordgubbar, det godaste både Emmy och jag vet! Jäkligt dyra är dom dock nu innan midsommar... En och en halv liter för 100 spänn... Man får äta sakta...


När vi väl kom hem så var jag så jäkla trött så efter middagen (Jag åt sill och potatis, Emmy åt köttbullar och potatis) så la jag mig i soffan och somnade stenhårt! Emmy pratade med mig men jag bara somnade hela tiden. Snarkat som fasen hade jag visst oxå gjort! Ja, ja, det kostar att göra saker helt enkelt!

6 kommentarer:

Farmor Agge sa...

Åh vad gött och få sova middag!!!Hi hi..:)
Ha en skön kväll!!!Kramiz..

Tina sa...

Hej vännen.
Å, lilla tösen!! Hoppas hon mår bättre nu!

Ja, fy förstår att du varit trött. Det kan vara helt utmattande att göra ärenden på stan. Ibland går det som en dans men så ibland känns det som man är mer död än levande när man kommer hem!

Ja, det va dyra jordgubbar. Här får jag ca 2, liter för den pengen, men jag är dock inte så förtjust i de där röda bären..konstigt va..fniss.. men jag är jätte känslig för beskt & surt & jorgubbarna är ofta lite beska.. men det är lättare att äta dem om de stått framme nån timme i rumstemperatur =)

Hoppas att ni får en lugnare dag i morron & att ni mår bra nu..båda två.

Varm kram till er båda från Tina

bakom berget sa...

Du vet..dom lyktorna som du köpte.... Alltså dom med stjärnor. Dom tycker jag är jättefina. Ger ett sånt vackert sken när dom brinner. Och dessutom är det en jättebra modell, tycker jag.
Ha det så bra, ni båda! Ja, Gibson oxå förstås!
Kram.

Gafflan sa...

Lilla Emmy! Ibland är mamma alltid bäst så är det bara. Ni gjorde ju massa fynd på loppis båda två.
Jordgubbarna här hos mig kostar just nu 50kr/L, det tycker jag är rena rånet men jag höll på att ramla av stolen när jag läste vad du hade betalat. Man får äta sakta och med andakt.
Kramar till dig.

Fru Venus sa...

Ni har fått tag på billiga jordgubbar, här kostar en liter 95 kronor... Jag älskar loppisar, amn kan göra otroliga fynd :-) Vila nu och ta vara på dottern, kram!

Anonym sa...

Det är skönt att få sova när man är så trött.