tisdag 18 maj 2010

Lite vårbilder...

Idag på morgonen så var jag ute på min vanliga hund-promenad. Solen finns där bakom molnen idag men vill inte riktigt komma fram mer än några minuter. Den kanske känner sig lite vissen idag... Vem vet? Iallafall så har det hänt mycket i naturen och jag blev förvånad hur GOTT det luktade ute! Skog helt enkelt (tror jag...).

Gässlingarna har växt en aning sedan sist och är inte lika skygga längre. Fast det är väl bäst att hoppa i dammen ändå när det kommer ett monster på hjul och ett med fyra ben!


Detta ska föreställa blåbärsris som faktiskt är på gång med blomning.


Detta ska bli midsommarblomster. Det är inte långt dit om man räknar! Tänk vad fort tiden går! Nu fick vi lappar från skolan om när det är skolavslutning... Jösses...


Denna bilden är enbart vacker tycker jag...


Här fick jag faktiskt vända och rulla tillbaka samma väg jag kom ifrån. Det var en kulle med sand längst bort och den fastnade jag i! Tack och lov att jag kan ta spjärn med benen, en helt rörelsehindrad hade fått stå där! De kommer ju säkert att göra denna väg bättre men ska sanningen fram så AVSKYR jag den typen av grus! Den får mina kotor att dansa hambo inombords! Det och kullersten...

7 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Hej!
Vilka fina bilder du har med i ditt inlägg. Dom små pippifåglarna är ju för söta! Härligt.
Hoppas dagen blir en bra dag! Stickar du nu?
Agneta kram

Therese Lestander sa...

Vilka härliga bilder! Snart är det sommar!

Tina sa...

Hej vännen.
Å, vilka fina bilder =)
Men Gud vilken tur att du kunde ta dig därifrån!! Du har väl mobil med dig när du ger dig ut?? Så du kan ringa nån om det skulle behövas!!
Tack snälla för din hälsning. Du är så jäkla fin. Tack, jag mår ganska hyffsat idag =) Tog mig i kragen & gick en skogspromenad & då mår jag så mycket bättre, men det är ju det där att TA SIG ut & inte bara TÄNKA det =) Kan vara väldigt långt mellan tanke & handling =)

Jag behöver oxå rensa både här & där.. det ena jobbigare än det andra.. men vi kanske kan göra det tillsammans? Om vi peppar varandra?!
Ingen mening att släpa på gamalt vare sig det är i garderob, föråd, eller i hjärnan.

Hur mår du idag? Hoppas du mår bra. Jag ska dricka lite te nu, sen ska jag nog gå ut & skura av tvättvindan =)
Va rädd om dig vännen & tack för att du lyser upp mitt liv!!!!
Kram Tina

Tigris Predikantan sa...

Fina bilder! Ja, ibland tänker de som håller med vägar m.m på att det inte bara är bilister som skall ta sig fram överallt!
:)

Sunna sa...

Det är verkligen en underbar tid nu, man blir stärkt

P.K sa...

En underbar familjebild på fåglar. Är det 7 ungar ?

Anonym sa...

Det kan inte vara lätt att köra rullstol i grus.