onsdag 19 maj 2010

FEGIS...

Denna kommentaren fick jag idag:

Anonym sa...
Nja, stava kan jag och läsa också. Jag kan även uttrycka mig utan att behöva använda en massa svordomar.Dessutom vet jag exakt vad jag skulle svarat om mitt barn uttryckt sig så."Det är ju en massa sådana där negrar här nu" Alla dina rasistiska uttal i din förra blogg. Alla dina "jävlakärringar" k och ditt gnällande över allt och alla människor som inte ser ut eller beter sig precis som du vill gör att jag vidhåller att du är inskränkt och ond.

19 maj 2010 09.02


Nu svarar jag på detta sättet: Att läsa min blogg är helt och hållet frivilligt!!! Eftersom du verkar ha läst min blogg ett tag så måste du ju ändå tycka om mig eller??? Lilla vän... Jag tycker nästan synd om dig att du retar upp dig så... Och vade gällande det "rasistiska" i min förra blogg så kan jag ju fråga om DU skulle vilja bo mitt i en flyktingförläggning? Där våld och stölder är vardagsmat och polisen kommer varje dag?

Hur vet du vad jag svarade mitt barn? Du har ingen aning alls för tror du jag skriver ner varenda ord jag säger???

Synd att du inte vågar stå för dina åsikter, det har iallafall jag gjort!!!

15 kommentarer:

Darkland sa...

Men va e det för en fegis???! Herreguuuuuuuuuuud!

Kram från mig Renée!

Anonym sa...

Vilka tragiska människor det finns. Har man inget bättre för sig än att läsa andras bloggar om man störs sig.
Kram på dig Pilan

The Willow Fairy sa...

Som sagt - att läsa bloggar är helt frivilligt och om denna person skulle störa sig på språk eller innehåll så är det dennes problem och inte ditt.

"Förra blogg" - har du haft fler bloggar eller var det förra inlägget som avsågs? I vilket fall så hoppas jag du portar denna person från ditt sinne.

Tigris Predikantan sa...

Vad nu då? Nog har en eller annan dum kommentar hamnat hos mig ... men inte så pass allvarligt. Detta är ju en sorts trakasseri! Bry dig inte om det. Kommentera det inte ens men om det upprepas så går det på ett sätt att få fram från vilken dator personen skriver och ev kan polisen (om du orkar och vill) leta reda på personen.
Kom ihåg att du har många vänner bara ! Och jag är en av de! KRAMAR!!!

En häxa på Vift sa...

nåt som faktiskt fascinerar mig är när folk ska anmärka visa på hur duktiga de är och säga att de minsann kan stava och så klarar de inte ett så enkelt moment som särskrivning.
Sen blir det ju lite såhär, man får ju inte sådär jättemycket respekt för nån som ska spy ur sig åsikter men som inte vågar stå för dem.
Dock får jag nog säga att du är en bättre människa än mig, jag publicerar inte såna där sur-kolor i kommentarslådan öht.
Äh, jag har inte läst din förra blogg så jag vet inte vad som förekommit i den men vidhåller att min bild av dig inte är vare sig inskränkt eller ond.
Ha en fin kväll
Kramiz

Gafflan sa...

Försök att inte bry dig.
Kram.

Cecilia sa...

Precis som de ovanför här; bry dig inte om! Vill personen ha en riktig diskussion så kan ni ha det men anonyma dumheter är bara att låta bli att läsa eller iaf ta åt sig av. Ingen idé att bemöta.

bakom berget sa...

Goddagens Reneè! Har du haft besök av negativa gäster? Ja, stackars den, som inte har nåt bättre för sig.
Hoppas du har det fint och att du mår bra idag.
En stor kram från Åsa.

Anta sa...

Vilken dåre det är ju frivilligt att läsa bloggar, gillar man det inte så behöver man inte läsa. Hoppas att du inte bryr dej. Kramisar

Blomman sa...

Men hallo!! Vilken jävla mupp.. snacka om problem..

Nästa gång personen skicka svar, svara inte, det tar hårdare än vad du tror. kram

Snäckskalsdalen. sa...

Jag vill hellre se hur citronen blir! Är det en blå citron du gör? Det ser i alla fall fint ut det du stickar. Så jämnt och fint! Och vacker färg. Citronblå, kan vi döpa den till!
Agneta kram

gladmymlan sa...

nämen oj då! vad är det för dumma kommentarer du får? huga. en blogg är ju en ventil, ens egna sätt att få ur sig saker o ting...jag fattar inte att du får såna meningslösa otäcka kommentarer! det är ju direkt påhopp.
kramen te dej!

Ann Lindén sa...

Vilka "små" fega människor det finns,bry dig inte om vad anonym skriver då du är mycket större än så!! Kram på dig!! Ann.L

Tina sa...

Alltså!!!
Jag blir alldeles förfasad av denna människa!!
Hur kan man vara så elak?? Vem är det som är elak här egentligen??
Hoppas att du som skrivit denna fruktansvärda kommentar till Rene läser detta. Du har uppenbarliga problem & det är tråkigt. Att du ser dina läsningar att ge dig på andra.
Det är DU som besitter problem. Det är DU som kan göra DINA förändringar, ingen annan & att ge sig på nån annan på detta sätt är inte bara väldigt FEGT utan helt enkelt kränkande.
Du skriver till Rene att hon är rasist mm.. men du själv då? Du ger dig på henne som en hackspätt & letar fel. De brister du PÅSTÅR dig se hos henne... tror nog att det är DINA EGNA brister som lyser igenom.

Jag blir så arg & ledsen över dina elakheter. varför känner du att du måste ge dig på en som redan "ligger"???? är du en översittare?? Är du en mobbare?
Hur kan man bara skriva nått sånt till en annan människa? Till en som helt öppenhjärtligt skriver om sina känslor & tankar?? Hur kan man vara så feg???
Du har ett val.. läsa eller icke läsa denna blogg..så varför fortsätter du läsa den om hon nu är så HEMSK???
Detta är Renes blogg. Här är det HON som bestämmer vad som är hennes sanning. Det hon vill skriva. Vilket sätt hon vill skriva det på... inte DU!!
Har du inget vettigt att skriva... så gör oss alla en tjänst....
LÅT BLI!!!!
Tycker det är oerhört tragiskt att du marknardsför dig själv såhär. Vem säger att du är så mycket bättre???
Detta med rasism... tycker det är helt sjukt.. det är ju för sasiken rasistiskt för oss svenskar att flagga med SVENSKA flaggan..eleverna på skolorna får inte ha tröjor där det står Sweden på. Är inte DET rasistiskt???
Att skriva som du gör... är inte bara fegt..det är kränkning & kränkning kan polisanmälas, just som någon annan här skrev!!!
Du kan ju göra det så enkelt:
LÅT BLI ATT LÄS!!! Det Rene skriver här på sin blogg är HENNES sanning. Jag tror inte att hon menar att det hon skriver tycker / känner ALLA andra oxå.. men det är HENNES sanning & du kan ALDRIG säga att det är fel. Du kan säga att du inte är av samma åsikt..men du kan ALDRIG säga att nån annans sanning är fel!
Ta hand om dig själv istället för att ge dig på andra så ska du se att du får ett bra mycket lyckligare liv. Släpp den ilska & bitterhet du känner!!!
Livet är för kort!!
Tänk på det!!

Till Rene!!!
Pust... älskade fina vän. Jag blev så förfärad över vad denna Anonyme skrivit att jag va TVUNGEN att skriva en hälsning till denne. Det är helt upp till dig om du vill publisera den el ej.

Jag önskar det vore lika lätt att göra det som att skriva / säga det, Tänk inte på detta mer, men jag vet att det är lättare sagt än gjort.
Men du har många här som INTE är av samma åsikt som den Anonyme skibentern. Vi är många som tycker om dig & jag hoppas att du inte låter denne Anonyma krypa dig under skinnet... jag blir så ledsen att en männsika kan behandla en annan människa på detta sätt.
Förstår verkligen inte människan ibland.
Jag tycker du är en underbar människa. Med humorn på rätt ställe, öppenhet, värme omtänksamhet, glädje, en styrka som få har, en livglöd som få FRISKA ens har!!!
Jag står bredvid dig & jag står för min vänskap till dig & det gör mig stolt att jag fått äran att lära känna dig!!!!

Glöm inte det!!!
Varm kram till dig vännen!!!
Tina

The Knitting Seaman sa...

Använd kommentarsgranskning, ta bort det du inte vill ha publicerat och sluta publicera skiten som folk skriver. Det är ju det de vill. Att man ska bry sig.