söndag 4 april 2010

Patient 67


För första gången i mitt liv har jag lyssnat till en bok. Det blev denna "Patient 67" som heter "Shutter Island" på bioduken, huvudrollen spelas av Leonardo DiCaprio och har den inte kommit på bio än så är den på väg.

Denna bok handlar om en ö "Shutter Island" där det finns gamla militärförläggningar som numera används till mentalpatienter. Kommisarie Ted och hans kompanjon Chuck åker till ön efter att en av de mentalsjuka har rymt från sjukhuset.

Jag ska inte berätta för mycket men jag kan säga att jag tyckte att boken var spännande men slutet var jag inte riktigt beredd på! Absolut läsvärd men det finns bättre böcker. Vore kul att se om filmen är lik boken eller om dom har ändrat något. Jag skulle mycket väl tänka mig att se filmen bara därför att!

5 kommentarer:

Pinglan sa...

Har sett filmen på bio!! Den var jättebra!!! Så absolut värd att se.. Kram

messan sa...

Den filmen väntar jag på. Har läst boken och tyckte den var riktigt bra. Jag vill också se den på bio, det blir en helt annan känsla än hemma i TV soffan.
Om du visste vad god mat jag ätit och godis:)
Har du ätit mycket gott?
Kram

Sussie sa...

Boken var bättre än filmen, så brukar det för det mesta vara :) Bra film men ännu bättre som bok.

skogsmommo sa...

Jag lyssnar ofta på en ljudbok när jag sitter och stickar. Har faktiskt funderat på om jag skulle köpa någon "språk kurs". Tänk, då skulle jag ju slå två flugor i en smäll ;-)
Och när jag ska iväg på längre turer med bilen, så har jag alltid min mp3 med mig, med ett par ljudböcker inmatade.

Kramar från ett ganska blött Luleå.

Sjömans-Elin sa...

Jag har försökt läsa den där boken, men aldrig kommit längre än några sidor. Fast att lyssna på böcker är alltid lite lättare. Jag har kommit på att mitt bibliotek är anslutna till elib.se och att det är gratis med lånekortet. Med andra ord lyssnar jag på talbok nästan jämt. Skitbra när man stickar! Gillar du deckare kan jag rekommendera Bodil Mårtensson, hon har en bra uppläsare och böckerna är skitspännande. (Till och med för mig som inte gillar deckare i vanliga fall)