fredag 2 april 2010

Jag är så stolt!!!

Jag har fått en award från Filimarans funderingar och jag tackar henne genom att sända henne en cyber-kram! Jag blev dock väldigt snopen kan jag säga eftersom det är min allra första award. Tack igen!!!
Nu följer de regler som gäller:


1. Man ska lägga ut Awarden.
2. Ge den till 12 personer.
3. Länka till dessa också.
4. Meddela dessa att de har fått den.
5. Ange vem man har fått den ifrån.

Hmmm... Det är svårt det där med vem man ska ge den till... Men allra först vill jag naturligtvis ge den till min allra bästa kompis Anette som är "Rullstolsstickan". Hon behöver en "medalj" för att hon är som hon är, med andra ord: BÄST!

Sen vill jag ge en till min syster så kanske hon får en puff i rätt riktning i jakten på mannen på den vita springaren!

Sen blir det två EDS-vänner kan man säga. Två underbara tjejer som har det svårt i sin vardag på grund av sin sjukdom. EDS Mamman och Madeleines Life.

Sen ta vi en till Skogsmommo som har en underbar blogg.

Min kompis Lisa ska naturligtvis ha en award oxå! Att ha fyra barn när man har värk är ingen baggis så hon kan behöva lite uppmuntran!

Tantkofta skriver roligt och gillar loppis!

Almbyboden-butiken på landet är en blogg med mycket fina bilder på mycket som jag gillar; hundar, växter och allt som säljs i denna underbara butik!

Antas stickning ska oxå ha en tycker jag!

Nadja med "stocken" skriver om sin passion för garn på ett roligt sätt!

Skapa och inreda gör alldeles underbara grejer av garn som man skulle vilja äta upp!!!

Sen allra sist så får Filimaran tillbaka den!!!

Detta var minsann inte lätt ska jag säga! Jag gillar ju alla mina bloggar jag läser så jag skulle vilja ge an award till hela blogg-sverige! Tänk vad livet har blivit så mycket roligare sen jag började blogga. Man får nya vänner och får läsa om andra livsöden och upptåg. Själv måste jag ju säga att min dator-tid hjälper mig i min sjukdom. Jag kan sitta här framför datorn och "glömma" bort min helvetes-värk ett tag. Undra vad jag hade gjort utan min dator?

Sen akulle jag vilja ge en award till alla mina läsare för jag vet att alla av er inte har någon blogg som jag kan ge awarden till. Ni är så goa och jag blir ju extra glad om jag får en kommentar eller två ;-).

2 kommentarer:

Anette sa...

TACK, TACK, TACK!!!!!!!!!! Nu vet du ju vad du får hjälpa mej med igen ;)

Melinda sa...

En award right back at yaa:-)