onsdag 17 mars 2010

Pyssel och knåp och ett hembesök...


Emmy är med i något som heter "pysselklubben". Detta är ett företag som skickar ut paket med pyssel i till folk som är pyssel-intresserade! Jag tycker att dom skickar ut bra grejer till ett bra pris. Allt är med i paketet, från lim till penslar. Denna gången kom det påsk-pyssel och visst blev det fina tuppar!!!

Stickat har jag ju oxå gjort naturligtvis. Ett par pojk-sockar i storlek 20-25 blev det. Har fått räkna om mönstret så det blev mindre storlek på det hela.Piffade till dom med att göra tån i en annan färg. Sen måste jag ju direkt börja med något nytt. Det blev garnet som Anette och jag skickade efter från Vartofta. Visst är det en underbar färg på garnet? I just love it!Sen har handläggaren och en hemtjänstpersonal varit här och pratat om min framtid. Vi kom fram till att dom ska komma och hjälpa mig varje dag vid klockan 10:00 ungefär. Dom ska typ hålla koll på mitt liv, hjälpa mig att diska och plocka undan så det blir lite mer ordning i mitt hem. Jag har varit väldigt pedant (i mitt förra liv) så jag mår så dåligt av att jag inte orkar hålla ordning längre. Men nu ska det bli andra bullar! (Hoppas jag...)

2 kommentarer:

Åsa sa...

Vilket fint påskpynt. Tyvärr så är påsken en bortglömt högtid hos oss, när barnen blivit vuxna så är det ingen som kommer hem med kycklingar o tuppar o påskägg i parti och minut längre.
Skönt att hunden blivit piggare, det är jobbigt när djuren inte mår bra, vi har också en "gamling" på 12 år här hemma, nu har vi tagit beslutet att när tjälen går ur marken, så ska han få somna in, pga dåliga höfter och rygg.
Tack för en toppenblogg, som jag läser ofta, men kommenterar alltför sällan.

Kramar från skogsmommo

Anette sa...

Vi gör verkligen vad vi kan för att minska arbetslösheten. jag ska ju också få mer hjälp;)