tisdag 30 mars 2010

Bruna fula snövallar...


Så här ser det ut ute i vårat samhälle. De bruna fula snövallarna står där och ger oss en påminnelse om att än är det banne mig inte vår.... Fast det känns ju så när man ser solen som strålar. Man slipper ju ta på sig så himla mycket kläder, man slipper halka runt i slirig snö och folk måste numera ta upp hund-bajset för nu göms det inte i snö längre!

Jag köpte ju lite blomster igår när jag var i Eksjö. Det är pärlhyacinter, mini-påskliljor och penséer i vitt och ljusgult. Än ser det ju inte så mycket ut för världen men fortsätter solen att skina så här så växer det snart upp och blommar. Rätt skönt ändå om det fortsätter att va lite kallt på nätterna. Annars går våret så fort! Våren är den bästa årstiden tycker jag och jag vill att den ska vara länge!

2 kommentarer:

Anette sa...

Mycket fint!

Madeleineslife sa...

Huvudvärk ja.. Har jag haft över en vecka nu som inte vill släppa & därför fick jag uppddatera mig några dagar på din blogg..

Vårfint du har gjort! :) Så härligt med alla fina färger...
Håller själv på här hemma, men kan inte göra så mycket nu när jag mår så här :(

Ni har mindre snö än vi.. Men den är på väg bort hrä oxå :)
Är så förbannad på alla hundägare som inte plockar upp skiten efter sig!!! DET ÄR SÅ ÄCKLIGT!! Risken är man man blir misstänkt själv när man har hund.. Men jag plockar upp, enda gågne jag inte gör det är när dom skiter i skogen där ingen går..

Ta hand om dig!
Kramis