tisdag 20 maj 2014

Totalt förslöad...

Ja, nu är jag så där jäkla slö igen. Har inte varit här inne på ett tag så nu var det dax! Vissa dagar orkar jag inte att skriva eller ens ha med mig själv att göra och då blir det så... Jag har något i kroppen som inte känns riktigt bra (förutom EDS:en alltså) och de lärde kan inte räkna ut vad det är...

Först så kollade de mina lungor, inga fel... Sen kollade de mitt hjärta, inga fel... Nu sist så trodde de jag hade fel på sköldkörteln men där var det heller inga fel... Jag samlar på mig så otroligt mycket vätska, ser snart ut som en fyrkant. Har gått upp 20 kilo i bara vatten och det bara ökar! Ingen vet vad detta beror på så nu ska jag till doktorn på fredag så får vi se.

Det är en doktor som jag inte vet ett skit om så det kan gå hur som haver! Min älskade doktor som jag hade har flyttat till en annan ort och här står jag alldeles ensam och övergiven... Just så känns det: ÖVERGIVEN! Varför? Jag fattar faktiskt inte något om jag ska vara ärlig och jag har inte tagit reda på varför han slutade. Allt jag kan säga är att han är saknad...

Så istället för att känna sig trygg och säker är jag totalt nollställd. Här får jag säkert sitta och berätta heeeeeela min historia igen och så kanske han ändå inte förstår mig... Okej, jag är negativ just nu men jag har alltid haft sådan otur med läkare tills jag fick Hejco... Läkare har alltid sagt "men lilla gumman...." och klappat mig på axeln. Precis som om jag är totalt dumförklarad. Kanske är det bättre att tro att allt går åt skogen för då blir ju minsta lilla positiva grej en stor lycka!

Ja ja, vad är väl en bal på slottet... eller... To be continued!

5 kommentarer:

Hamrånge slöjdare sa...

Det kan gå bättre än du tror. Hoppas på det. Och att han hittar något som går att åtgärda!
Kramar till dig! Mona

Annanann sa...

Lycka till, hoppas att du blir nöjd med din doktor!

Annanann sa...

Lycka till, hoppas att du blir nöjd med din doktor!

Anonym sa...

Försök att se på det så här: det kan möjligen bli nya infallsvinkel, en färsk blick på ditt tillstånd, nya ideer.

Lycka till med nya doktorn! Och varför inte nämna dina farhågor för henne/honom. Att det känns svårt.

Många hälsningar
Eva

EDSmamman sa...

Men Kära du, har älskade Heiko flyttat?? vart? vet du vilken ort han flyttat till? Han som räddade mitt liv! även om många läkare här uppe i Umeå inte gillar att ge EDSare smärtlindring, vilket är helt sjukt. Men Heiko har sån empati, sån förståelse och sån respekt för människan. Såna läkare växer inte på träd.

Jag får också perioder då jag är så slö, då jag inte orkar röra mig alls. Knappt ens gå in i duschen.... men sen jag började med näringen så är dessa perioder färre och de håller i sig kortare tid. Jag återhämtar mig snabbare. Sköt om dig vännen!!