söndag 25 maj 2014

Blommor i massor!

Nu har våren exploderat och denna färgprakt är underbar. Jag blir helt lycklig av allt vackert som finns runtomkring. Enda felet är att jag har ont i halsen så jag ska lägga mig i soffan och vila idag.

Röstat har jag gjort och skickat mamma ett morsdag-sms så allt jag skulle göra idag har jag gjort. Imorgon blir det eventuellt provtagning, får se hur jag mår först. Vore skönt att ha det där gjort, jag tror dock inte att jag har diabetes men det känns skönt att bli rejält genomgången!

2 kommentarer:

Rosenvante sa...

Här är syrenerna på gång också äppelträden blommar för fullt. Det är fågelungar i holkarna och ett evigt kvittrande hela dygnet runt, mig gör det inget för jag njuter bara. Synd att du inte är pigg, men förhoppningsvis träffar du en bra läkare i morgon och får svar på dina frågor, jag vet ju att du har lite ågren gällande den nya läkaren, men vi hoppas det är en bra. Bra att du gjort ditt val, det är viktigt.
Kram

ime sa...

I år är alla blommor så himla tidiga, syrenerna börjar vissna och lupinerna blommar för fullt, de brukar blomma först till midsommar. Bara att försöka hinna njuta så mycket man.
Kram till dig