fredag 25 april 2014

Så nöjd...

Jodå, nöjd är jag men helt slutkörd i kroppen. Det tar på krafterna att ha fint vid ingången men det får man ju ta om man nu är så dum att man inte ber om hjälp.

I den långa "vad-det-nu-heter" har jag sått sockerärter. Har aldrig gjort det förut så det ska bli kul. I den stora krukan med spaljé har jag sått svartöga, gula slingrade blommor med ett svart öga i mitten.  I en lika stor kruka som inte är med i bild har jag sått röd buskkrasse. Sen köpte jag en murgröna och en lavendel, ett måste i min "trädgård".

Inne i lägenheten har jag tomatplantor som ska ut när det blir varmare ute. Sen har jag sått citronmeliss oxå och lite basilika.  Låter som om jag har en hel affär med plantor men jag tror att jag får plats med mer. Sallad ska det bli oxå och säkerligen byter man en och annan planta med andra som odlar.

Vad odlar ni?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Va duktig du är som odlar och står i.
Jag tänker och tänker men mer blir det inte. Skulle vilja odla tomater få se hur det blir. Får köpa plantor för annars så blir det väl inget av.
Ha en skön helg
Margit(maxelonia)

© ecb sa...

Jag gjorde också lite i ordning i det lilla landet som jag orkar sköta - sådde sallad mest, det är härligt att ha färskt, så gräslök och persilja, och så finns det mängder av mynta som håller på att komma upp igen, det växer som ogräs år efter år. Skönt att ha i sallad och i te.

Lycka till med din växtligheit!
Eva i Skåne