lördag 28 september 2013

Borås...

Idag har jag och min mamma varit på symässan i Borås. Som vanligt är detta något som jag ser fram emot hela året!  Saknade dock en utställare och det var "Stäket". Skulle köpa en varvräknare som man trycker fram varven men ack, ack... Kan lova att Stäket hade haft sådana till salu.

Slutade med att jag köpte fyra par strumpor i ull och kashmir plus ett meganystan med tweedgarn. Tur att det inte kostar något att klappa på alla garner för då hade jag varit luspank. Klappade på ett som jag hade köpt mängder av om det nu inte varit så dyrt. Det var ett silkegarn som var det lenaste jag känt... Blev helt kär men priset gjorde att jag inte köpte något. Jag hade ju velat ha massor med silkegarn!  I ett annat liv eller efter lördag då jag har vunnit på lotto!

Medans mor och jag var och klappade garn så var min pappa,  mun bror och Emmy ute på knalleland för att köpa Emmy en jacka. Faktiskt så fixade de att köpa både jacka och skor! Inte dåligt.

Så detta har varit en mycket trevlig dag. Borås, jag kommer nästa år också!

6 kommentarer:

Shamrock sa...

De där strumporna låter ju kanon inför vintern

Anonym sa...

Ni verkar ha haft en jättebra lördag.
Jag blir riktigt avundssjuk på er.
Kram
Margit(maxelonia)

Fru Venus sa...

Mässor i områden som man är intresserad av är makalösa, ska försöka ta mig till chokladmässan i år ;-)

Snäckskalsdalen. sa...

Så roligt att du är tillbaka, liksom, jag har missat dina senaste inlägg, men du har gjort inlägg och det är huvudsaken!

Jag tänkte på dig igår då jag ramlade över en blomkålssvamp i skogen! För det var du som upplyste mig om att sådana fanns!

Kul att vara på mässa och få inspiration!

Så stor Emmy blivit!

Agneta kram

tankar från mitt fönster sa...

Här har vi också haft symässa, såkul. Fint garn köpte jag också. Kommeratt kunna delta mer i bloggandet då jag opererat ögonen för efterstarr.
Ha det gott! Kram.

Anonym sa...

Fint att kunna göra saker med sin mamma.