torsdag 11 april 2013

Varför inte liksom...

Har ju mått pyton sedan jag tog bort mitt kortison... Först är det ju värken som är tio gånger värre, sen har hela kroppen svullnat upp (ännu ett konstigt symtom, som vanligt) och sedan har jag fått svårt att andas... Tror faktiskt att det kan vara något asmatiskt för jäklar vad andfådd jag blir bara jag rör mig minsta lilla!

Tur i oturen så har ju min dotter asmatiska problem och då finns det ju medicin hemma! Tack och lov... Igår skulle jag duscha och trodde jag skulle dö på kuppen... Andades som en gammal flodhäst! Jag ringde doktorn direkt och nu ska vi göra en spirometri innan vi gör något annat. Det kan ju vara astma och då är det ju bättre att börja med astmamedicin än att börja med kortisonen igen!

Jag är ju inte direkt förvånad om det är astma, lungorna är ju bindväv så varför inte liksom...

8 kommentarer:

disa sa...

Tråkigt att du mår så dåligt. Jag måste bara fråga om du har pratat med din läkare innan du slutade med kortisonen? En del starka kortison preparat får man inte sluta tvärt med utan man måste trappa ner. Annars kan hjärtat stanna mm. Det hände min pappa på 80 talet.
kramis!

Sunna sa...

men räcker det inte för dig snart, hoppas det ordnar till sig, ha det gott

Helena sa...

Stackars dig, men hoppas du får testa andningen fort. Har själv astma, så jag vet att det är viktigt med rätt medicin. Ha en fin helg!

Evas Kvarnaro sa...

Dessa jäkla sjukdomar blir man jäkligt förbaskad på, om man hade kunnat trolla bort dem och slippa hemska mediciner. Jag lider med dig
astma måste vara fruktandsvärt,nu kommer våren med pollen o allt . .
Hoppas de hittar problemet.

Önskar god bättring.
Kram/ Eva

Anonym sa...

Du ska ju råka ut för allting.
Jag måste ta luftrörsvidgande och Pulmikort(kortison) just nu för jag har också svårt att andas. Troligen så är det Pollen som är ute och flyger i luften.
Krya på dig
Margit(maxelonia)

Lill Pepa Pysslar sa...

HEJ.Jag har själv haft och har flera sjukdomar. Det ända som håller en vid liv är att inte ge upp utan KÄMPA. Hoppas att du hittar krafter att göra det. Kramar från en krasslig (nästan-)tant.

Lill Pepa Pysslar sa...

HEJ.Jag har själv haft och har flera sjukdomar. Det ända som håller en vid liv är att inte ge upp utan KÄMPA. Hoppas att du hittar krafter att göra det. Kramar från en krasslig (nästan-)tant.

Snäckskalsdalen. sa...

Hur mår du? Hoppas du mår bättre, jag har saknat dig!
Kramar