söndag 28 april 2013

Man blir allt varm i hjärtat!

Tussan har inte riktigt varit okej med att en ny liten "fis" har intagit "hennes" hem. Igår var det som om allt bara släppte, hon har helt accepterat lilla Zoya som om hon vore hennes barn!

Visst att hon fräser lite ibland på henne men då är det en befogad fräsning!

Här ser ni beviset: de sover tillsammans...

...och äter från samma tallrik.

Sen sover de lite till....

...för att orka med att vara ute på balkongen.

Buddha då? Jodå, han och Zoya är numera bästisar, de far som två virvelvindar genom lägenheten, tyvärr så har jag inte filmat dom än men det är en sak jag verkligen ska göra. Känns så skönt att jag hade rätt när jag köpte en tredje katt, hon skulle sätta sprätt på de andra två!

Bägge mina "Slätteryds-katter" är ena riktiga linslusar. Här visserligen sover hon men precis som Buddha är hon helt still och poserar som bara den!


Modell?Hon är helt enkelt underbar....

7 kommentarer:

ime sa...

Underbara bilder!!

monica sa...

Härligt att hon blivit accepterad av alla kissarna nu! En vecka är ett ganska bra mått tydligen, det stämmer ganska bra med de andra kissarna som oxå fått nya kompisar ; ) Det är som med Dagny här hemma, första dagarna låg hon ensam på sängen och nu är hon en given familjemedlem av alla.
Kram Monica

Eva sa...

Hon är ju löjligt söt, den där lilla!
Jo, inget fel på de andra heller ;)

Carola sa...

Du har så härliga katter! Alla tre!

Baronessan sa...

Men milda Matilda vilka sötnosar. Och så härligt när dom fungerar tillsammans. Huvudsaken att dom kan sova tillsammans för när det blir bus måste dom ju faktiskt få säga ifrån ibland. Ingen av mina tre katter vill sova tillsammans med någon av dom andra. Synd tycker jag. Men dom är ju killar så dom kanske tycker att det är lite fånigt ;)
Hoppas förkylningen är bättre!

Evas Kvarnaro sa...

Ja jisses så söt den lilla är, hon kan konsten att charma eller hur.
Ja till sist kom den,att axeptera!

Önskar dig en skön 1-Maj.
:=0 Eva

Pia sa...

Men hejsan hoppsan!!! har ni skaffat en till liten buse? vad mysigt! Katter är ju för härliga!!! hur har du det? jag ska blogga nu, efter flera veckors uppehåll.. jag är ju sämst alltså!!!! Massa kramar till dig! kram kram kram kram kram kram kram