torsdag 7 mars 2013

SOL!!!

Våren har idag gett oss en förhandsvisning känns det som. Solen strålar och fåglarna kvittrar, kan det bli bättre? Jo, visst kan det, det kunde faktiskt bli lite varmare för idag var det, trots solen, kallt som fasen rent ut sagt.

Min ledsagare Marie var här idag för en liten runda i solen. Vi blev lite tagna på sängen av hur kallt det var, när man är inne och ser all sol så tror man att det är mycket varmare... Rundan var hur som helst jättetrevlig, vi pratar hela tiden om ditt och datt, det är så mysigt. Snart kan vi ta en fika efteråt i trädgården, bara snön smälter lite till så går det allt!

Katterna är allt på hugget så fort man närmar sig balkongdörren.

Tussan är alltid först ut, hon älskar att vara ute!

Speciellt älskar hon att äta gräs, precis det hon gör här på bilden. Inte konstigt att jag hittar en massa gräs i kattlådan...

En del har undrat över min hud, här är ett nytaget kort från igår, visst är jag fin? MEN, ni ska veta att det är både concealer, primer och mineralpuder som har lyckats att dölja både det ena och det andra...Än är jag inte okej men det går åt rätt håll.
Jag vaknar fortfarande på natten och kliar, varenda jäkla natt...
Bara att hoppas att det någon gång försvinner men man får ju vara glad ändå, det kunde ju varit MYCKET värre...

3 kommentarer:

ime sa...

Du ser jättefin ut i hyn! Så skönt att det blivit bättre.
Kram

Carola sa...

Du ser så fin å fräsch ut! Snygg frisyr har du oxå! Ja, usch vad det är kallt ute :P Här var det soligt med blå himmel på fm men en kall å hård vind. På em blev det snöstorm :p Våren är lååååååångt borta =( Det där med att klia vet jag hur är! Jag kan inte sluta förrän det blöder... Hjälper inte med cortison salva å fet salva under ens=( Kramar

Evas Kvarnaro sa...

Ja det är så sant, det kunde vara värre. Så måste man tänka fast det inte alltid är lätt.
Jag brukar sjunga eller "nynna" på natten om jag har värk (i leder)
det brukar avleda tankarna.
Vintern är alltid värst med värk i kroppen, det är nog så för många.
Men evig sommar vill vi nog inte heller ha.
Katterna är urgulliga.
Må väl/ Eva